Udgivelse af bog i anledning af stationsbygningens 100 års dag

Der var fest og hyggelig stemning for de mange, som besøgte Tove og Jan Espersens flotte have i anledning af, at Lokalhistorisk Arkiv har fået trykt Steen Christensens bog om Vorbasse Station. Pladsen ved stationsbygningens gavl er i nabolaget blevet døbt: Hansens Plads - efter den sidste stationsforstander.
Læs her et længere indslag om en meget begivenhedsrig eftermiddag. Bogen kan købes i SuperBrugsen fra mandag den 28. august for 150 kr. Bogen er trykt med tilskud fra Sparekassen Kronjylland og Vorbasse Fonden. Arrangementet var det første af tre, som Lokalhistorisk Arkiv står for i anledning af 100 året for Troldhedebanens start. Se vorbasse.dk's kalender angående de næste arrangementer.

Udstilling om kvinderoller

Fra mandag den 30. marts sidst på dagen kan man se Lokalhistorisk Arkivs udstilling om kvindens roller gennem tiderne i samfundet, i hjemmet, erhvervslivet osv. En udstilling der har fået mange roser. Udstillingen flyttes mandag fra Billund Centret til Vorbasse Fritidscenter. Kom og se udstilling og deltag i Den Dynamiske Landsbys generalforsamling samme dag. Udstillingen skal retur til Billund i slutningen af april, hvor forfatter Pia Fris Laneth holder foredrag i Folkeuniversitetet i anledning af 100 års dagen for kvinders stemmeret.