Knæk Cancer - tupperware og kroanretning

<time datetime="05-09-2018 16:41:42"></time>

Mor og Søn – Marianne og Jonas – går sammen om et arrangement.
Torsdag den 25. oktober afholder vi Tupperware party på Vorbasse Kro.
10% af omsætningen går til KNÆK CANCER og salget af amerikansk lotteri går ubeskåret dertil.

Jeg (Marianne Baun) har længe villet gør noget i den gode sags tjeneste, samtidig kunne jeg godt tænke mig at forene det med mit job som TUPPERWARE konsulent.  Jonas har rammerne på kroen og kan lave maden. Jeg har muligheden for at lave nogle gode tilbud – nogle af dem gælder kun denne aften. Og jeg har også kunder som er interesseret.

Det bliver en aften med:
-Live demo af TUPPERWARE produkter
-Gode råd om anvendelse af div. Produkter – jeg har i de 18 år jeg har solgt TUPPERWARE, altid sagt at TUPPERWARE er for DYRT, til ikke at blive brugt. Derfor er det vigtig for mig, at kunden ved, hvad han/hun skal bruge sit TUPPERWARE produkt til.
-Vi skal hygge og grine denne aften – selvom det er en alvorlig sag, så er det vigtig at vi ikke glemmer at have det sjovt sammen.
Alle har på en eller anden måde haft kræft inde på livet, i vores familie alt for tæt på. Jonas’ morfar (min far) havde kræft, min faster har haft og det desværre igen, og i juni 2017 fik Hans (Jonas far) konstateret kræft. Det var en hård sygdomsperiode for ham og os som familie. En af de ting vi kom videre på var kærlighed fra familie og venner og med humor – til tider sort humor.
Hans er heldigvis rask og har det rigtig godt.
-Aften byder også på en let anretning – selvfølgelig lavet af Jonas.
-Alle deltageer får en goodiebag
Vi får hjælp af familien og nogle af mine Tupperware kolleger deltager også. Alle ”arbejder” gratis, så vi kan sende så mange penge afsted til KNÆK CANCER’
Billetter kan købes ved henvendelse til Marianne Baun på tw.marianne.b@gmail.com eller 20328917
Der er begrænset pladser, så det er først til mølle.
Vi håber at se så mange som muligt til en sjov og anderledes TUPPERWARE PARTY
Med venlig hilsen
Jonas Baun Madsen og  Marianne Baun