AFLYST! Koncert, kaffe, kage og kunstmalerier i Skjoldbjerg

Kom til musik, kaffe og kage, og oplev samtidig kunstmaleren Ulrik Dal, som udover at udstille sine malerier, vil male under hele arrangementet.
Vores nye folk-trio er på en lille Danmarks-turné, hvor vi prøver at komme så langt ud i krogene som muligt. Vi vil ud, hvor der normalt ikke er så mange kulturelle tilbud, som i de større byer.
Walther og Sine deler mikrofonen og fortæller historier fra det virkelige liv. Musikken er rock’n’roots med bluegrassbanjo og rocket elektrisk guitar, og sangene er på dansk med humor og eftertænksomhed.

Flemming Walther: Vokal, akustisk guitar, fordtrommer
Sine Bach Rüttel: Vokal, banjo, klokkespil
Morten Husted: Elektrisk guitar, vokal

Walther modtog i 2016 folkemusikprisen “Årets Helge” for sit debutalbum Landsbydreng. I år er han nomineret i DMA-folk som årets sangskriver. Walther ses også som den ene forsanger og sangskriveren bag rockduoen “Sorte Fugle”

Sine har boet i Vorbasse og er mest kendt fra de populære tv-programmer “Sommersang i Mariehaven”, hvor hun spiller banjo og synger med Helge Engelbrechts store orkester “Neighbours & Friends”. Hun er derudover en brugt studiemusiker med alt fra D:A:D til Lars Lilholt.

Med sig har de Morten Husted, som de fleste også vil genkende som sanger og guitarist i Neighbours.

13.00 - Ulrik Dal maler til kaffe og kage
14.00 - Walther & Sine
15.00 - Pause
15.30 - Walther & Sine
16.30 - Mulighed for at købe CD’er, LP’er eller malerier
17.30 - Tak for i eftermiddag

Voksne: 145,-
Børn: 70,-
Børn under 3 år: Gratis
Prisen er inklusiv kaffe, te og kage.
Øl og vand kan købes.
Af hensyn til kagebagning, skal billetter bestilles på forhånd

billetter her