Besøg af testbilen ved Billund Centret onsdag den 18. nov.

DEL ENDLIGE BUDSKABET - og hjælp os og hinanden med at stoppe smitten ved at huske de generelle råd om afstand, afspritning og begrænset social aktivitet! - TAK
Mange af jer har allerede besøgt og besøger fortsat @Region Syddanmarks testbil ved Billund Centret
Derfor er testbilens besøg i Billund blevet forlænget, så du også i morgen, onsdag, kl. 09.30-16:30 kan blive podet for COVID-19 i Billund Centret. Da smittetrykket i kommunen fortsat er højt, forventer vi også travlhed i Billund i morgen. Overvej derfor at medbringe en stol eller andet at sidde på samt noget du kan underholde dig med i ventetiden

OBS! VI HAR ENSRETTET "TRAFIKKEN" I BILLUND CENTRET. DERFOR SKAL DU BENYTTE INDGANGEN VED BIBLIOTEKET (UD MOD HANS JENSENSVEJ) OG GÅ UD VED PARKERINGSAREALET MOD ÅSTVEJ - HUSK AT STILLE P-SKIVEN!
HUSK også at du ved besøg hos testbilen:
IKKE må have symptomer på COVID-19. Har du symptomer, så skal du gå i isolation og tage direkte kontakte til din læge. Husk at tiden er afgørende! Ved milde symptomer kan du dog selv bestille en testtid på www.coronaprover.dk.
SKAL bære mundbind.
SKAL medbringe dit gule sundhedskort eller andet billede-ID (pas, kørekort eller legitimationskort).
skal udvise tålmodighed, da ventetid kan forekomme. Har du ingen eller milde symptomer, kan du også vælge at bestille en testtid i et af testcentrene på www.coronaprover.dk.
godt kan få testet dine børn, hvis de er fyldt 5 år. Børnene skal dog selv være indforstået med det, og stritter de imod, kan I opleve at blive henvist til et testcenter i stedet.