Debat med lokale kandidater til byrådsvalget

Jørn Poulsen, Frits S. Kristensen begge kandidater for Venstre og Arne S. Christensen kandidat for Socialdemokratiet havde i aften indbudt til en snak om valget til byrådet den 21. november og den politik, de gerne vil arbejde for. Der var spørgsmål fra førstegangsvælgere og vælgere, som har prøvet at stemme mange gange.
Alle tre kandidater var enige om, at det er utrolig vigtig, at alle kommer og stemmer. Dernæst er det vigtigt for Vorbasse, at der stemmes personligt på én af de tre lokale kandidater. I det politiske daglige arbejde kan en by som Vorbasse let blive glemt, hvis ikke der er lokale politikere som gør opmærksom på de interesser borgerne i Vorbasse ønsker tilgodeset. 
Der er ca. 1600 vælgere i Vorbasse valgdistrikt og der skal denne gang ca. 600 stemmer til for at komme ind i byrådet ved egen kraft.
Jørn Poulsen nævnte, at han bl.a. vil arbejde for at den kommunale bus til Billund får flere afgange, at alle institutioner i Vorbasse bevares, som vi kender dem og for en mere aktiv bosætningspolitik.
Frits S. Kristensen vil bl.a. arbejde for landdistrikterne, fiber i landdistrikterne, cykelsti helt til Billund og han glæder sig om udsigten til en motorvej igennem kommunen.
Arne S. Christensen nævnte, at han synes der bruges for mange penge på konsulentfirmaer. Arne vil arbejde for flere ture på den kommunale rute Vorbasse-Billund. For flere cykelstier og han mener ikke at sagen omkring huslejestigningerne på Frihavnen er afsluttet. 
De lokale kandidater er ikke særlig uenige her i valgkampen. Spørgsmålet er, hvad de kan få resten af deres gruppe V og S med til at gennemføre i den kommende periode.
Torsdag træffes kandidaterne i Skjoldbjerg Medborgerhus og den 16. november igen i fritidscentret.