Hvem er Årets Frivillig 2020?

Pressemeddelelse fra Billund kommune:
Hvem er Årets Frivillig 2020?
Kender du en ildsjæl, der som frivillig gør en særlig indsats for andre? Så er det nu, du skal sende din indstilling afsted.

Billund Kommunes frivilligråd kårer hvert år ’Årets Frivillig’. Prisen gives til en person, der har ydet en stor frivillig og social indsats i Billund Kommune. Frivilligrådet udvælger blandt de indsendte forslag en modtager af frivilligprisen og overrækker prisen i begyndelsen af 2020.

Frivillige ildsjæle skal hyldes
Frivilligrådet ønsker med uddelingen af prisen at give en anerkendelse til en af de mange engagerede frivillige i Billund Kommune. Prisen gives til en frivillig, som yder en social indsats. Det vil sige en frivillig, som gør en indsats for at forebygge ensomhed og/eller fremme sundhed blandt borgere med nogle særlige udfordringer. Det kan f.eks. være ældre borgere, borgere med handicap eller borgere, der på anden måde er sårbare.
Vinderen af frivilligprisen 2019 var Judith A. Sørensen, som fik prisen for sit engagement i bl.a. SIND, FriSam og Billund Kommunes frivilligråd.   

Send din indstilling afsted inden den 1. december  
Vil du indstille en frivillig, skal du sende en begrundet indstilling til formand for frivilligrådet Gurli Hansen på mail gurli.h@mail.dk senest den 1. december 2019.  

For yderligere information:
Kathrine Lund Jacobsen, Frivillighedskonsulent i Billund Kommune
E-mail: KLJ@billund.dk
Tlf.: 79 72 74 36

Gurli Hansen, Formand for frivilligrådet
E-mail: gurli.h@mail.dk
Tlf.: 26373555