I køkkenet med Karen Blixen - forfatterbesøg på Vorbasse Bibliotek

Vorbasse Biblioteks frivillige har med støtte fra Billund kommunes kulturpulje fået mulighed for at arrangere en aften, hvor Karen Blixen skal være i centrum inden for temaet: ”mad og kultur”.
Det er forfatteren Signe Wulff, som besøger Vorbasse Bibliotek den 12. november 2020 kl. 17.30.  Signe Wulf vil fortælle om sin meget interessante bog ”I køkkenet med Karen Blixen.”

Forlaget Storyhouse skriver om Signe Wulffs bog:
”I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie. Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud med tilhørende opskrifter.”

Middag ”tæt på” menuen i Babettes Gæstebud
Efter foredraget med Signe Wulff er der mulighed for at indtage en 4 retters menu ”tæt på” menuen fra Babettes Gæstebud.

Filmen Babetts Gæstebud
Efter middagen vises Gabriel Axel fantastiske filmatisering af Karen Blixens roman Babettes Gæstebud.

Der kan højest deltage 50 personer. Derfor er der tilmelding og betaling på forhånd.

Tilmelding til foredraget med Signe Wulff kr. 50
Deltagelse i 4 rettes middag og film kr. 160 kr. excl. drikkevarer

Tilmelding på tlf. 22998874
Indbetaling af for foredrag 50 kr eller foredrag + middag og film 210 kr.
på konto 6233 4200738972