Spis-sammen-aftener i Vorbasse.

For ottende år i træk inviterer Røde Kors Vorbasse/Billund afdeling til spis-sammen-aftener i efteråret/vinteren 2019/20. Arrangementet, som er for ældre enlige og par, finder sted i Sognehuset i Vorbasse med opstart fredag, den 27. september.
Vi mødes ved 17-tiden, hvor der bydes på en kop kaffe og hjemmebagte småkager, medens Røde Kors holdet dækker bord og tilbereder maden. Menuen består som regel af et traditionelt dansk måltid efterfulgt af dessert/kage og kaffe.
Vi spiser ved 18.30 tiden, nyder det gode selskab og underholder os med musik og fællessang.
Prisen for at deltage er 60 kr. Der er vand på bordene og mulighed for at købe et glas vin for 10 kr.
Arrangementet afholdes sidste fredag i hver måned i vinterhalvåret, dog ikke i december måned. Der er kun plads til 25 gæster, så man skal tilmelde sig på forhånd Vi er villige til at hente og bringe i nærområdet, hvis enkelte ikke er i stand til at komme ved egen hjælp. Arrangementet slutter ved 21-tiden, hvor vi håber, at alle går hjem med en glad følelse efter en dejlig aften.
Bindende tilmelding skal ske senest mandagen i samme uge, som spis-sammen-aftenen finder sted, til Birgit Andersen på tlf. 29606228, eller til Elisabeth Hededam tlf. 21602640.