Spis-sammen-aftener i Vorbasse.

For syvende år i træk inviterer Røde Kors Vorbasse/Billund afdeling til spis-sammen-aftener i efteråret/vinteren 2018/19. Arrangementet, som er for ældre enlige og par, finder sted i Sognehuset i Vorbasse med opstart fredag, den 28. september.
Vi mødes ved 17-tiden, hvor der bydes på en kop kaffe og hjemmebagte småkager, medens Røde Kors holdet dækker bord og tilbereder maden. Menuen består som regel af et traditionelt dansk måltid efterfulgt af dessert/kage og kaffe.
Vi spiser ved 18.30 tiden, nyder det gode selskab og underholder os med musik og fællessang.
Prisen for at deltage er 60 kr. Der er vand på bordene og mulighed for at købe et glas vin for 10 kr.
Arrangementet afholdes sidste fredag i hver måned i vinterhalvåret, dog ikke i december måned. Der er kun plads til 25 gæster, så man skal tilmelde sig på forhånd og deltager efter først-til-mølle-princippet. Vi er villige til at hente og bringe i nærområdet, hvis enkelte ikke er i stand til at komme ved egen hjælp. Arrangementet slutter ved 21-tiden, hvor vi håber, at alle går hjem med en glad følelse efter en dejlig aften.
Bindende tilmelding skal ske senest mandagen i samme uge, som spis-sammen-aftenen finder sted, til Ruth Terp på tlf. 51218477 eller Birgit Andersen på tlf. 75333872 eller 29606228.