SuperBrugsen holder reception fredag den 6. september

I anledning af uddeler Peter Tolbergs 60 års fødselsdag inviterer SuperBrugsens bestyrelse til reception i SuperBrugsen fredag den 6. september kl. 15-17.
Peter Tolberg har efterhånden været i Vorbasse i 22 år. Han har stadigvæk kontakt til gamle kolleger på Fyn og der udveksles nyheder og erfaringer. Peter ikke haft den store lyst til at søge andre steder hen. Han trives med den stabilitet, der er i Vorbasse. Kunderne er trofaste, der er et godt samarbejde i bestyrelsen, hvor medlemmerne bliver i bestyrelsen mellem 8-12 år. Jens Chr. Jensen, der er formand, er den 6. formand i rækken. Der er en normal udskiftning i personalet. Peter er glad for samarbejdet med foreningerne i byen og støtter gerne byens udvikling gennem sponsorater.  KFUM Idræt får støtte hver gang vi tanker OK benzin i Vorbasse. Fritidscenterets støtteforeningen får hvert år sidegevinsterne til de to store bankospil sponsoreret af SuperBrugsen osv. Der er meget, der har ændret sig på 22 år. Bl.a. nævner Peter, at han synes Vorbasse Marked er blevet væsentlig større og giver en god omsætning til SuperBrugsen. De mange mennesker, der er i byen hele markedsugen er godt for SuperBrugsen.

SuperBrugsen har i Peters tid fulgt den linje, som tidligere har været gældende, nemlig at tilbyde den varegruppe/service, som er forsvundet fra et andet sted i byen. Således kom tips, lotto, ugeblade og aviser først på hylderne i SuperBrugsen, da boghandlen lukkede. Håndkøb og udlevering af apotekervarer blev flyttet til SuperBrugsen, da Håndkøbsudvalget lukkede. OK tanken blev bygget da den sidste private tankstation stoppede. Ind- og udlevering af breve og pakker er ligeledes en service SuperBrugsen har taget på sig. Nogle af disse funktioner kan SuperBrugesen hente en indtjening på, andre kan de ikke, men både uddeler og bestyrelse finder, at SuperBrugesen skal yde service til byen på de nævnte områder.

På dagligvarerområdet er der i dag en stor konkurrence på prisen. Selv om vi bruger en noget mindre del af vores økonomi på dagligvarer end for 20 år siden, så er der kommet mange flere dagligvarerbutikker på banen.
Det betyder at Coop-butikkerne hele tiden skal være skarpe på effektivitet for holde priserne nede. Coop har netop lukket varelaget i Vejen og flyttet det til Odense. Det giver i øjeblikket lidt udfordringer med vareleveringer. For uddelerne er det vigtig at vide nøjagtig, hvilken ugedag varerne kommer, så antallet af personaler er klar til at sætter varerne ind i butikken og ikke er ansat på dage, hvor der ikke er så meget at lave. Nyt edb-system er på vej. Her er spørgsmålet altid: fungerer det - eller giver det udfordringer. Snart vil kunderne selv kunne scanne og betale deres varer. Det bliver spændende og se, hvor mange, der vil det.
Der er således nok at arbejde med som uddeler i Vorbasse - herfra ønskes tillykke med dagen.