Trekantsområdets fondskonference 2020

Fondskonference 2020 åbnet for tilmelding - se indbydelsen her. Se programmet her.

Arrangørerne bag fondskonferencen er nu klar med det endelige program og åbner dermed op for tilmeldingerne til dette års fondskonference, som henvender sig til frivillige sociale foreninger, organisationer, ildsjæle og andre sociale fællesskaber.

Hurtig tilmelding anbefales – der er kun et begrænset antal pladser, og med endnu et spændende program tyder alt på, at Fondskonferencen igen i 2020 vil kunne melde alt udsolgt.

- Vi har arbejdet hårdt på at få det endelige program på plads inden for tidsplanen, men det er lykkedes, og det er ikke kun et godt program. Det er et rigtigt godt, og meget spændende program, som vi er stolte af at kunne præsentere, fortæller Mette Kuntz Jensen, fundraising-koordinator i Kolding kommune, på vegne af styregruppen, som ud over Kolding kommune, består af repræsentanter fra Billund, Vejen, Middelfart, Fredericia og Haderslev kommuner.

Da dette års fondskonference sætter fokus på det sociale område, er programmet naturligvis pakket med inspirationscases og støttemuligheder til dem der arbejder med projekter henvendt til det sociale område, det vil sige sociale foreninger, organisationer, ildsjæle og andre sociale fællesskaber.

Konferencen, som igen i år afholdes i Vejen Idrætscenter, skydes i gang med et oplæg fra Bjarne Ipsen fra SDU, som giver deltagerne en indflyvning til samarbejdet mellem den frivillige og kommunale verden, hvilket er noget af det som styregruppen ønsker at sætte fokus på med konferencen.

Derefter vil deltagerne have mulighed for at deltage i forskellige oplæg og workshops, efter eget valg, og her er mulighederne mange. Både Den Sociale Fond for Børn og Unge, Fonden for Socialt Ansvar, Nordeafonden, Smukfonden, Arbejdsmarkedets Feriefond, Veluxfonden og Socialstyrelsen m.fl. har valgt at bakke op om konferencen og kommer og fortæller om deres arbejde og hvilke støttemuligheder der er.

Derudover er det muligt at hente inspiration fra blandt andet Frivilligcenter Middelfart, Café Jydepotten og BROEN, ligesom man kan blive klogere på Crowdfunding og hvordan man via sit netværk kan rejse midler til et givent projekt.

Konferencen afsluttes med et oplæg fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) som giver deres bud på hvordan man skriver en god fondsansøgning.

- Vi håber naturligvis på, at programmet vil blive taget ligeså godt imod som ved Fondskonference i 2018, hvor vi måtte melde alt udsolgt i løbet af 14 dage. Ved evalueringen af sidste fondskonference oplevede vi en stor efterspørgsel på inspirationscases og støttemuligheder inden for det sociale område, hvor både kommuner og civilsamfundet løfter en stor opgave, hvilket vi med dette års program har forsøgt at imødekomme, fortæller Mette Kuntz Jensen.

Se program (pdf)
Tilmelding: www.middelfart.dk/fondskonference