Velkommen til Bjørn på Skjoldbjergvej 6A.

Bjørn Høgh Larsen bydes velkommen på Skjoldbjergvej 6A med en velkomstkurv. Bjørn er født og opvokset i Hørsholm ved København. Indtil nu har han boet i en lejlighed i Ballerup. Det var han blevet træt af – han ville gerne købe hus med en have omkring, men prisen på huse nær København kunne han ikke lide. Bjørn havde ikke noget imod at flytte til Jylland, så han søgte blot på BOLIG-SIDEN på nettet: Huse i Midtjylland – pris under en million.
Til sidst var der 30, som han kikkede nærmere på. Det bedste tilbud fik han her på Skjoldbjergvej 6A. Huset var klar til indflytning. Der er en dejlig lukket have, med overdækket terrasse. Og prisen – ja nu sidder Bjørn billigere, end da han boede til leje i en lille lejlighed i Ballerup.
Bjørn er uddannet elektriker og har job ved Eltronic i Hedensted. Han arbejder meget med el-arbejde i industrivirksomheder, hvor it og automatik ofte indgår.

I fritiden kan han lide at læse. Genren er fantasy. En del fritid går også med computerspil, sammen med vennerne, som bor på Sjælland. Når han kommer helt på plads i sin nye bolig, har han planer om at benytte fitness-centret.
Herfra ønskes du tillykke med huset, og med håbet om, at du bliver glad for at bo i Vorbasse.

Tekst og billede: Jens Chr. Jensen.