Velkommen til Lotte og Henrik.

Lotte og Henrik bydes velkommen til Vorbasse med en velkomstkurv. Håndværkerne blev netop færdige med huset, så de kunne flytte ind få dage før jul. Huset ligger i en ”lomme” tæt på det sted, hvor Søndergade går over i Sønderhedevej.
Lotte er født og opvokset i Vorbasse. Her bor forældrene stadig. Efter folkeskolen tog hun HF på Vejen Gymnasium. Den første del af sin uddannelse tog hun på universitetet i Esbjerg. Den anden del tog hun på universitetet i København. Det var Kandidatuddannelsen. For øvrigt i Socialt Arbejde. Nu har Lotte job ved Socialstyrelsen i Odense. Det var i 2017, hvor Socialstyrelsen flyttede ud fra København, og hvor styrelsen blev samlet i Odense. Nu er der ca. 450 medarbejdere på denne adresse. En hobby har Lotte bevaret helt fra sin barndom. Hun kan lide at læse, så hun har altid gang i en bog.
Henrik kommer fra Veerst, så skolegangen havde han i Bække. Det var også her, han efter folkeskolen kom i lære hos en mekaniker, så Henrik er uddannet automekaniker. For nogle år siden skiftede han erhverv. Nu er han Offentlig Ansat i Esbjerg. Hos forældrene i Veerst har Henrik 2 motorcykler stående. Dem kan han snart få med sig til Vorbasse – ind i den nye flotte garage på 75 kvadratmeter. Den ene skal have en total renovering – det er en hobby, som Henrik med glæde ser frem til.
Lotte og Henrik har hidtil boet i en mindre lejlighed i Kolding, så det var en stor positiv omvæltning at flytte ind i et nyt hus på 183 kvadratmeter – og så endda i et VORBASSE-HUS. I omegnsbyerne er der bygget 4 VORBASSE-HUSE. Her i byen var det nummer 6. Og flere er undervejs.
For et års tid siden var Lotte og Henrik i gang med at forberede et byggeprojekt med at andet typehusfirma, men så var det, at de fik kontakt med håndværkerne bag VORBASSE-HUSET. Her kunne de få deres ønsker om indretning m. m. indarbejdet i projektet, og huset er fuldmuret og udvendig er der kun brugt vedligeholdelsesfrie materialer, og tilbuddet i kroner, ja her var VORBASSE-HUSET billigst, så valget var ikke så svært. Aftalerne om byggeprojektet blev lavet med murermester Benny Sørensen – han løber ikke fra aftalerne, selv om han er god til at løbe!
Det unge par takkede for velkomstkurven.
Tekst og billeder: Jens Chr. Jensen.

Af hensyn til privatlivets fred er der ikke efternavn, adresse og personbillede denne gang, men hjertelig velkommen alligevel.