Velkomstkurv til Regitze og Jonas

Velkomstkurv til Regitze og Jonas, Labrivej 20
Juli 2017 flyttede Regitze og Jonas til Labrivej 20. Regitze kommer fra Holsted og Jonas fra Bække. Jonas havde noget kendskab til byen, før han flyttede hertil, da han både havde spillet fodbold i Vorbasse og gået i Vorbasse Skole i overbygningen.

Jonas er uddannet skov- og naturtekniker med speciale i biotop og vildtpleje. Han er ansat i Fromsejer Plantage. Regitze er uddannet frisør. Dvs., det bliver hun i næste uge, hvor hun skal op til svendeprøve. Regitze fortsætter sit arbejde efter endt svendeprøve i Vejle, samme sted hun er uddannet.

Regitze og Jonas valgte at købe hus i Vorbasse, da de kunne købe et pænt og velholdt hus til rimelige penge. De er fortsat glade for deres valg: Flinke naboer, roligt kvarter og byen byder på stort set alle de faciliteter, der er brug for i hverdagen. Endelig ligger byen centralt i forhold til større byer.

Fritidsinteresserne er mange. Jonas er jæger, dyrker flugtskydning og spiller fodbold. Regitze og Jonas har hver en hest, en hobby, der også kræver tid. De har også to hunde, hvoraf den ene er en lille Cocker Spanielhvalp. Den går Jonas til hundetræning med, så den fremover kan bruges som jagthund. Når der er Vorbasse Marked, hjælper de begge til.

Fortsat held og lykke til Regitze og Jonas med huset – og held og lykke til Regitze med svendeprøven i næste uge.