Velkomstkurv til Sorgenfrivej 3

Velkommen til Irene og Bo, som er de nye beboere på Sorgenfrivej 3. De flyttede ind for ca. en måned siden. Indtil da, boede de på Sjælland, lidt syd for Køge. De flyttede hertil pga. jobs. Tidligere har de boet 11 år i Holland. Irene er født i Holland, men har som teenager også boet en periode i England og i USA. Hun har en Master i Business Administration (MBA) fra University of Phoenix i USA. Nu arbejder hun med ejendomsadministration i Hedensted – hendes område er erhvervsejendomme.
Bo er født og opvokset på Nørrebro i København. Mens han boede i Holland, tog han en Master i Naturvidenskab, via Portmouths Universitet i England. Hans arbejdsområde nu, er efter- og videreuddannelse inden for det offentlige.
Irene og Bo har en fælles interesse – det er rejser. Som regel har det været 2 gange årligt, hvor de har været af sted i 3 uger. I det hele taget er de begge meget internationalt orienterede.
Og hvorfor så lige vælge at flytte til Vorbasse? Det er boligen de faldt for. Efter at have set huset var de ikke i tvivl. Det er bygget i 2008, men alt er stadig som nyt. Indretningen er lige efter deres ønsker. Et dejligt stort hus med jordvarme. Her er fred og ro. Pragtfuld med en stor-parcel på ca. 10.000 kvadratmeter. Bo glæder sig til foråret, hvor han vil plante en masse sjældne træer, som han kan købe i Holland.
Flere af naboerne har været der, for at byde dem velkommen i kvarteret. Irene og Bo ser frem til at deltage i den tradition, som beboerne i Sorgenfri-kvarteret har, nemlig at mødes et par timer den sidste fredag i hver måned.
Irene og Bo takkede mange gange for den flotte velkomstkurv fra Lokalrådet og Erhvervsforeningen.
November 2020.

Tekst og billede: Jens Chr. Jensen.