Vibereden klar til udlejning

Primo September åbnede Birgitte Ottesen Andersen for turister på Vibereden,  Okslund vej 9,  Vorbasse. 
Inden åbningen blev stuehuset  Schweizer hytten (Vibereden) og tilhørende værelser  gjort i stand, med nye møbler.   Schweizer hytten blev højtryks renset, og træværket pyntet med nye farver.

Det tidligere fyrrum,  godt 85 m2  blev restaureret og indrettet til ”Aktivitetsrum”  for unge og ældre.  Her kan der spilles pool, bordfodbold, schuffel, bordhockey, , roulette og dart for små og store, - og andre spil.  De udendørs aktiviteter  har været begrænset af det dårlige vejr, så Birgitte håber på en god sommer, så gæsterne kan gøre brug af havemøblerne og græsplænen med fodbold,  stigegolf, trampolin og andre udendørs aktiviteter
Birgitte fortæller, at hun er godt tilfreds med hendes allierede hos med Novasol/ Dan Sommer, der hurtig fik gang i bookingen. Stedet ” Vibereden” kan huse 23 sovende gæster + mindre børn på madrasser.

Langt de fleste gæster er danske, der ønsker at samle familien i hyggelige rammer, men vi har også haft besøg af Polakker, Tyskere og Nordmænd fortæller Birgitte.

Siden September og t.o.m. nytår har over 300 personer gæstet faciliteterne.  Vi er imponerede  og glade for, at der allerede er gæster der har booket ”Vibereden” til næste sæson, slutter Birgitte.