Vorbasse Krocket & Petanque klub fylder 20 år i dag

I 1997 begyndte man i Vorbasse Pensionistforening at spille krocket. Det taktiske spil med plads til mange drillerier faldt i god jord, og spillet blev så populært, at der blev afhold stiftende generalforsamling i Vorbasse Krocket klub den 27. november 1999. Efter endnu et par år tilmeldte vi hold til DGI’s turneringer, og derfra er det gået slag i slag. I sommeren 2019 deltog vi således med 4 hold i holdturneringen.
Vi  besluttede i 2007 at anlægge petanquebaner og klubben ændrede navn til Vorbasse Krocket og Petanque klub. Ved sæsonstart i 2016 stod en krolfbane klar og de seneste par år er det krolf, der har stået for den største medlemstilgang.
Igennem klubbens 20 årige historie, har vi forsøgt flere gange at tiltrække yngre medlemmer. Spilletider om aftenen og i weekenden har dog ikke kunne tiltrække flere medlemmer, så vi er stadig en stabil skare af pensionister, som nyder nogle timer sammen hver onsdag fra kl. 13. Krocket spillerne mødes også fredag kl. 13, og nogle gange også i weekenden.
Hvis du engang får lyst til at deltage, er du velkommen på Drivvejen 5. Vi er nabo til fodboldbanerne.
http://vorbasse.dk/sport-fritid/udendoers-sport/krocket-og-petanque/bestyrelsen.html
Vorbasse Krocket & Petanque Klub

vorbasse.dk siger tillykke fødselsdagen og tak for indslaget til Tonny.