Vorbasse/Hejnsvig sikrede sig oprykning til serie3 i sidste spillerunde.

Inden Vorbasse/Hejnsvig drengene lørdag eftermiddag gik på banen i Filskov var det med viden om, at en sejr ikke nødvendigvis var nok til at sikre oprykning til serie3. Sejren mod Filskov kom i hus, men da de øvrige resultater rundt i Jylland flaskede sig, blev oprykningen sikret i puljen af bedste 2´ere, og festen kunne begynde blandt spillerne.
Træner takkede af efter 3,5 år i spidsen.
Kampen mod Filskov var den sidste i denne omgang med cheftræner Christen Egsgård i spidsen. Christen Egsgård har stået i spidsen for Vorbasse Boldklub siden sommeren 2015, hvor holdet startede i serie 6, og i efterårssæsonen 2017 også spillede i serie 3. Op til 2018-sæsonen blev de 2 seniorafdelingen i Vorbasse og Hejnsvig slået sammen, og holdet har fra starten præget toppen af serie4 og med en flot efterårssæson lykkedes det at sikre oprykningen til glæde for alle omkring klubberne i Vorbasse og Hejnsvig.
Klubbernes U19-drenge har ligeledes haft en flot efterårssæson og vandt Liga3-rækken med en sejr i sidste runde over Jelling.
Ny træner på plads til sæson 2019
Til at stå i spidsen for seniortruppen i de 2 klubber er der lavet en aftale med Brian Aagaard Jensen fra Grindsted. Brian Aagaard Jensen har en lang trænererfaring på et højt niveau, og glæder sig til at stå i spidsen for truppen, som består af et godt mix af unge og mere erfarne spillere.
Vi er rigtig glade for afslutningen på sæsonen siger de 2 formænd i hhv. Vorbasse, Poul Erik Jessen, og Hejnsvig Carsten Strandhave. Oprykningen er rigtig godt for vores fælles projekt, og vi siger en stor tak for indsatsen i sæsonen til Christen Egsgård, og samtidig er vi selvfølgelig rigtig glade for at vi har afløseren på plads til den nye sæson.
Tekst og billede: Carsten Holmgaard