Vorbasses nye genbrugsplads er på vej

Indbydelse til informationsmøde om Vorbasse genbrugsplads. Se indbydelsen her.
Kommunen er i gang med at modernisere genbrugspladsen på Bøgelundvej i Vorbasse. Det er i første omgang forbundet med nogle ulemper – primært i form af en kortvarig lukning af pladsen, men når den står færdig, vil den fremstå overskuelig, indbydende og med nye muligheder for at bruge genbrugspladsen til mere.
Når vi til oktober er nået så langt, er det op til os borgere at passe på genbrugspladsen og videreudvikle den til et godt mødested med forskellige aktiviteter – et sted, som vi alle vil være glade for at komme på. Vi skal med andre ord skabe Borgernes Genbrugsplads  i Vorbasse!
Skal den ambition lykkes, er det nødvendigt, at nogle af os engang imellem stiller os til rådighed som genbrugsvejledere på pladsen. Vi håber, der er flere, som vil melde sig som frivillig genbrugsvejledere og kommunen sørger naturligvis for, at alle frivillige modtager den nødvendige oplæring i bl.a. genbrugsvejledning, før det går løs.
Byd ind i fællesskabet med den indsats du har lyst til at bidrage med.
Hvis du vil vide mere om indretningen af genbrugspladsen, forventningerne til driften, den videre udvikling eller til det at være genbrugsvejleder, er du meget velkommen til informationsmødet i Vorbasse Fritidscenter onsdag den 13. september  kl. 19.00.
På mødet vil det også være muligt at melde sig som genbrugsvejleder.
Således skriver Billund kommune og Lokalrådet til vorbasse.dk

Annonceret første gang den 5. september