Frivillige

Loftet har tilknyttet en stor flok frivillige, som gerne vil gøre en indsats for vores unge i Vorbasse. Der er som minimum to frivillige på Loftet i åbningstiden. For at blive frivillig skal du være 18 år, have en godkendt børneattest og have gennemgået en introduktion, der bl.a. omfatter vores samværsregler.

 

Vi afholder forskellige arrangementer og møder for de frivillige, hvor vi både hygger os sammen og sætter fokus på vores opgave på Loftet.

 

Hvis du har lyst til at blive frivillig, så henvend dig til en fra det koordinerende udvalg. Som frivillig binder du dig ikke til et bestemt antal timer, men indgår i gruppen, som vi kan henvende os til. Måske brænder du for et helt specifikt emne og har lyst til at bidrage med fx 2 aftner eller måske elsker du bare at være sammen med unge mennesker og kan afse et par aftner om måneden. Alle er velkomne. Du må meget gerne indikere hvor stort dit engagement er og hvad dit interesseområde er, så vores forventninger til hinanden afstemmes bedst muligt.