Vorbasse Sangkor har indstillet sine aktiviteter efter 40 år.

Vorbasse korets øve- og koncertprogram 2015

Adventskoncert 2012

Foto: Carsten Holmgaard

 
 
 

Adventskoncert i Vorbasse Kirke den 11. december 2011

Endnu en juletradition blev gennemført på bedste vis. Vorbasse Koret, som i år havde endnu flere medlemmer end tidligere år, bragte publikum i den rette julestemning såvel ved koncerten i kirken som i skolen med kaffe og julesange. Vorbasse Koret ledes af Kristian Schmidt og Alice Østergaard. Endvidere var organist Kjeld Møller Heinsen ved orglet og på trompet Susanne Gundal. I skolen underholdt koret og Jan Gaard og Sven Tygesen spillede på klaver og violin. Adventskoncerten afvikles i samarbejde med Menighedsrådet og Vorbasse Kultur og Underholdning. id, foto: Kr. Johansen

Foråret blev spillet og sunget ind.

Kultur og Underholdning stod for kaffen og kagen mens Holsted Musiklaug med Jesper Allen som dirigent og Kr. Schmidt og Alice Østergård stod for musikken og sangen ved aftens sangaften. Musik fra Sebastian, Sigurd Barret, H C Lumbye blev taget under kærlig behandling. Se Kultur og Underholdnings næste arrangementer her.

I sne og slud drog Vorbasse Koret ud....

Vorbasse Koret var søndag i Ørbæk på Fyn og gav koncert i Ørbæk Kirke. Korlederne Alice Østergaard og Kristian Schmidt fortæller, at det var deres hidtil bedste koncert. Det lover godt for årets sidste koncert i Vorbasse Kirke søndag 12. december kl. 19.30.

Billeder fra 25 års jubilæet i Vorbasse Fritidscenter

Den 8. maj 2010 var Vorbasse Koret et festligt indslag på en god dag, hvor biblioket og svømmehallen fyldte 25 år.

.. fra Skagen med kurs mod Fakse .. og Pigen fra Fyn

Torsdag aften sang godt 60 personer foråret ind i Vorbasse Skoles musiklokale. De sang fantastisk godt og der blev sunget 25 forårssagen, lige fra Kai Munk til Sigfred Pedersen. Lige fra "Nu lakker det ad tiden småt" til "O Marie a vil hjem". En stor oplevelse var at lære sangen: Hvor du sætter din fod. Kristian Schmidt kaldte sangen den omvendte Jantelov. Aftenen var tilrettelagt af Kr. Schmidt og Alice Østergaard. Sogneforeningen stod for arrangementet.

Julekoncert 2008

Vorbasse Sangkor

Er der hvor alle sangglade mennesker mødes.

Hvert efterår genopstår vorbasse sangkor ,

Vi øver i skolens musiklokale og slutter af med koncerter i

Skjoldbjerg og Vorbasse kirker . Du kan se i kalenderen til højre hvornår vi trykker den af  !!