Ny jakke og t-shirt til krocket.

Året 2022 var et godt år for krocket spillerne i Vorbasse. Vi deltog med succes i holdturnering, parturnering og enkeltmandsturnering, og vi kunne se, at flere ville kvalificerer sig til DM. Det fik et par friske medlemmer til at foreslå, om de måtte undersøge muligheden for indkøb af en t-shirt og jakke, som de kunne bruge til DM. De gik videre og kontaktede producent og mulige sponsorer, og de hyggede sig vist gevaldigt med opgaven. Det færdige produkt blev en mørkeblå jakke med vores navn på fronten, og de to sponsorer, Vorbasse Kro og EG Kris på ryggen, samt en t-shirt i samme farve. Det er af et let materiale, og dejlige at gå med. Stor tak til Vorbasse Kro og EG Kris for deres hjælp med at synliggøre vores spillere, når der spilles turnering.

Sct. Hans 2021.

Vi får ofte nogle opgaver i klubben, måske fordi nogle syntes vi er gode til at løse dem. I 2020 og 2021 har vi stået for opsætningen og nedtagningen af teltene der bruges når byen holder Sct. Hans.

Pludselig tøvejr.

Et par uger med frost og sne, sluttede 17. februar 2021 med tøvejr. Det giver vand nok ved vores klubhus. Takket være muldvarpernes gange, var der allerede etableret afløb, men ikke af en kaliber så vi kunne undgå en lille sø.

Fældning af træer.

Da jeg lørdag morgen den 13. februar 2021 så over på OK tanken, kunne jeg se, at temperaturen tilsyneladende var -14 grader. Vi havde aftalt at mødes kl. 9, for at beskære og fælde træer og buske langs fodbold og krocket banerne, for at undgå at vildskud kommer frem ude i selve banen. Udstyret med motorsave og et par flishuggere arbejdede vi til kl. 16, kun afbrudt af en times frokostpause. Ved frokosttid var temperaturen oppe på 7 grader, men vi var alle klædt på til arbejdet og vejret. Det var en dejlig solskinsdag, og vi fik nogle hyggelige timer ud af det. Resultatet af vores arbejde vil vi kunne nyde hele sommeren.

Vorbasse.dk var også på stedet, hvilket resulterede i disse billeder: Tid til beskæring og fældning ved stadion og krocketbaner (vorbasse.dk)

Nyt køkken.

I vores klubhus er der sket ting og sager. Der er snart ikke en afkrog af huset, som Birger og Egon ikke har haft under behandling. Væggen mellem opholdsrummet og det rum hvor vi havde udstyr og køleskab er revet ned, og der er nu lavet køkken. Det har givet så meget mere plads, at alle borde nu kan benyttes.

8. februar 2021

Sommerafslutning 2020.

Den 16. september 2020 havde vi sommerafslutning, hvor både krocket, krolf og petanque deltog. Der blev først spillet fra kl. 13, og kl. 15 var vi så klar til spisning. Krocket fik afviklet finalen i hjelleturneringen og fik uddelt vin til finaledeltagerne.

Nyt tag på klubhuset.

I starten af maj 2020 har vi lagt nyt tag på vores klubhus. Det var hele området over vores udestue, som var blevet en del utæt. Efter ombygningen med nye døre i 2019, var der enighed om, at taget også skulle skiftes.

Åben hus og sæson opstart.

Vi har aflyst/udsat vores åbenhus arrangement, som ellers var planlagt til lørdag den 4. april 2020. Vi vender tilbage med en ny dato, så snart vi ved noget mere.

Vores udestue taget i brug.

I denne uge blev de nye døre monteret, og væggene indenfor fik første gang hvid maling. Vi glemmer dog ikke at spille krocket. Billederne er fra en pause i spillet fredag den 21. juni 2019. Spillet blev hurtigt genoptaget og det samme gør malerarbejdet en af dagene.

TBA - 21-06-2019

Ny "udestue".

Så kom der nye døre til vores område ved klubhuset, hvor vi hygger os med kaffe når der trænes. Nu kan området forhåbentlig benyttes længere hen på efteråret, før vi må krybe indenfor.

TBA - 15-06-2019

Frost er ingen hindring

Der er medlemmer i krocket klubben hver onsdag og fredag hele året. Det er kun et lag løst sne eller tøsne, som kan få os til at aflyse. Er det frostvejr skal buerne bare have én med en hammer. Kan det ikke klares med en hammer, har vi heldigvis en boremaskine. Dejlig frisk luft og nogle timer i godt selskab - det er krocket.

TBA - 26.01.2019

Generalforsamling 2019

Vi holder generalforsamling i Vorbasse Krocket og Petanque Klub onsdag den 20. februar 2019 kl. 15:30 i klubhuset.
Dagsorden ifølge vedtægterne.


Hilsen Bestyrelsen

Generalforsamling 2018

Generalforsamlingen den 21. februar kl. 15:30 i Klubhuset.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Krocket, krolf og petanque skudt i gang

Den nye sæson i Krocket- og Petanqueklubben blev lørdag den 8. april 2017 skudt i gang med åben hus arrangement.
Alle dele af klubben er nu i gang igen, og der var da også flere gæster, som havde fundet vej. Vi havde en hyggelig eftermiddag, som sluttede med suppe i klubhuset.
Klubben har plads til flere medlemmer, så du skal ikke holde dig tilbage. Vi holder til på Drivvejen 5.

Nye klubdragter 2015.

Vorbasse Krocket og Petanque klub har fået nye jakker af Sparekassen Kronjylland.

Besøg i krocket klubben.

Vorbasse Krocket og Petanque Klub, har i den forgangne uge haft besøg af husholdningskredsen, kirkevænget og en fætter og kusinefest. I alt et halvt hundrede personer der gerne ville spille krocket og petanque.

Klubben glæder sig naturligvis, når der er nogle som gerne vil prøve at spille, og håber at de kommer igen, før eller senere.

Åbent hus.

Vorbasse Krocket og Petanque Klub

afholder åbent hus og opstart onsdag den 13. april, på krocket og petanque banerne ved Drivvejen fra kl. 13.00-17.00.

Kl. 16.30 er der varm suppe.

Kom og prøv spillene gratis i en måned, lyder det fra bestyrelsen.

40 spejdere spillede krocket og petanque.

Desværre havde de ikke så lang tid til rådighed, og der blev derfor kun til at prøve spillet med køllerne og de runde kugler.

Generalforsamling 11. februar 2015.

Generalforsamling i Krocket og Petanque klubben, onsdag den 11. februar kl 15.00 i klubhuset.

Formanden Jens Anker Pedersen, kunne i sin beretning til medlemmerne s tilbage på et godt år.

Han startede med at fortælle om enkeltmandsturneringen, hvor klubben hade tre med i finalen og herfra gik videre til finalen i Tåstup. Her blev Ib Svendsen og Claus Andersen landsmestre, mens Egon Hansen måtte nøjes med en andenplads.

Fem hold var med i parturneringen 2014, og her blev fire hold puljevindere. I finalen i Nordenskov blev det til en andenplads for Christian Poulsen og Claus Andersen, mens Peter Lauersen og Birger Enevoldsen blev nummer 1 og dermed gik videre til landsmesterskabet, hvor de slutted på en andenplads.

I holdturneringen havde klubben fire hold med, og her sluttede M1 på en 4-plads, A1 blev vinder af deres pulje, mens B2 og C2 begge sluttede på en 2-plads. A1 blev senere regionsvindere, hvorefter de deltog i landsmesterskabet i Vildbjerg, hvor de sluttede på en 4-plads.

Tirsdagstræf og søndagsstævne med 80 deltagere er et par af de arrangementer som klubben har arrangeret. Dertil komme besøg fra skolen og husholdningskredsen.

Klubben har afholdt en intern turnering. Petanque bane blev restaureret i foråret, og endelig er der bygget en ny toiletbygning.

Endelig kunne formanden fortælle at der var planer om nye klubtrøjer.

Indvielse af klubbens nye herretoilet

Generalforsamling februar 2014.

Vorbasse Krocket og Petanque Klub har afholdt sin årlige generalforsamling.

I sin beretning betegnede formanden Jens Anker Pedersen, 2013 som et godt år for klubben.

Klubben har haft fire hold med i DGI-turneringen, hvor et enkelt hold (C2) vandt deres pulje, mens tre hold (M1, A1, og B2) alle sluttede på en andenplads. A2 var dog kun 2 point fra at slutte på en førsteplads.

5 hold har deltaget i parturneringen, og her gik fire hold videre til finalen, hvor et enkelt hold, Ingrid og Ejvind Beck, sluttede på førstepladsen, hvilket indbragte klubben en pokal, to på andenpladsen og et enkelt hold måtte nøjes med en tredje plads.

Flere hold har desuden deltaget i strandstævne på Rømø, og flere søndagsstævner hvor de har opnået pæne resultater.

Formanden nævnte flere arrangementer i sin beretning og betegnede 2013 som et god år for klubben. Han forventede også at klubben i år vil have fire hold med i turneringen.

Regnskabet balancerede med 42.012 kroner og viste et underskud på 8.324 kroner.

Til bestyrelsen blev Birger Enevoldsen nyvalgt, og han afløser Ingrid Beck, som ikke ønskede at fortsætte.

Ny suppleant blev Egon Hansen - revisorer var genvalg.

 

Julestemning i klubhuset.

Vorbasse Krocket & Petanque Klub, havde traditionen tro inviteret medlemmerne til julekomsammen i klubhuset.

Det var så heldigt, at næsten alt sneen var forsvundet fra krocketbanerne. Det gav anledning til, at nogle benyttede lejligheden til at få køllerne og de runde kugler i brug.

Derefter blev der serveret gløgg og æbleskiver i klubhuset, og de tilstedeværende medlemmer havde en hyggelig og fornøjelig eftermiddag sammen.

Julestævne i regn og blæst.

Det blev et julestævne i regn og blæst, som Vorbasse Krocket & Petanque klub blev vært for, men det blev alligevel en god dag for de fleste af deltagere, selv om regnen var slem for flere af deltagerne, de måtte stoppe efter frokosten, da de var blevet våde og begyndte at fryse.

Dagen sluttede med kaffe, gløgg og æbleskiver i klubhuset hvor stemningen var god, men alle kunne godt ønske lidt bedre vejr til det næste julearrangement som bliver i Heinsvig.

Billedet ovenfor er fra frokosten på Vorbasse Camping.

Sæsonstart for Krocket- og Petanqueklub 2011

Vorbasse Krocket og Petanque Klub fik en god start på den nye sæson, onsdag den 13. april 2011. Der omkring 40 deltagre til åbningen, og blandt dem flere nye, som gerne ville prøve at spille krocket og petanque.

Både nye og garvede spillere gik til køller og kugler med stor entusiasme.

Eftermiddagen sluttede med suppe til alle.

 

Nye klubdragter.

Vorbasse Krocket & Petanque Klub, har lige før den nye DGI-turnering 2011 starter fået nye klubdragter.

Generalforsamling i Klubhuset.

Fire hold med i turneringen

Vorbasse Krocket & Petanque Klub afholdt onsdag den 16. februar sin årlige generalforsamling i klubhuset ved Drivvejen.

Ejvind Bech valgtes som ordstyrer, Kristian Johansen som skriftfører, mens Ingrid Vejgaard og Edith Terp blev stemmetællere.

Formanden Jens Anker Pedersen, glædede sig i sin beretning over et godt år for klubben, der i årets løb havde fået flere nye medlemmer, så der nu er 31 af slagsen.

Desværre var sidste vinter hård ved banerne, og de blev ikke gode før sidst på sæsonen

Klubhuset er blevet malet og gjort i stand, og her takkede formanden for al den frivillige arbejde som var blevet udført.

Jens Anker Pedersen takkede også Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse for sponsorstøtte.

Klubben har haft fire hold med i krocket turneringen (DG), og her blev hold A1 puljevinder, siden amtsmestre, og sluttede turneringen med en andenplads ved landsmesterskabet, som blev afholdt i Vildbjerg.

A2 og B1 sluttede begge på en andenplads, og B2 som første gang var med i en turnering sluttede på en fjerde plads, hvilket formanden betegnede som et godt år for klubben. Den nye turnering starter i begyndelsen af maj, oplyste formanden.

Desværre er petanque spillerne endnu ikke med i turneringen, men indtil det sker er der naturligvis også mulighed for at deltage i stævner.

Klubben har haft besøg af pensionistforeningen og Vorbasse skole.

Kasserer Poul Erik Vejgaard oplæste regnskabet, der balancerede med 40.317 kroner og viste et overskud på 22.165 kroner.

Til bestyrelsen var der genvalg til Jens Anker Pedersen.

Det blev besluttet, at loftet i klubhuset skulle beklædes med et materiale som skulle forbedre akustikken. Endelig skulle der tilmeldes fire hold til den nye turnering.

Generalforsamlingen sluttede med kaffebord.

Kristian Johansen/Ejvind Bech

Julehygge 2010.

Billeder fra julehygge i Krocket og Petanque klubben 2010.

Sommerafslutning 2009.

Vorbasse Krocket & Petanque Klub har sammen med den lokale pensionistforening igen i år afholdt en sommerfest efter turneringen er afsluttet.

Det blev en god og festlig lørdag eftermiddag, hvor omkring et halvt hundrede deltagere spillede krocket og petanque i godt et par timer, inden der blev afsluttet med en grillfest.

Mon ikke dette arrangement efterhånden går hen og bliver en tradition.

Skybrud.

Lørdag den 20. januar 2007 var der oprydning efter et skybrud.

Juleafslutning.

Af naturlig årsager er der ikke megen aktivitet i den lokale kocket og petanque klub i Vorbasse ligefor tiden.

Lige siden klubben startede i 1999, har der været tradition for at der blev spillet hele året, men det har vintervejret de sidste par år sat en stopper for, og det er naturligvis "træls" mener medlemmerne.

Bestyrelsen, med Jens Anker Pedersen i spidsen, mente ikke det skulle forhindre klubben i at afholde sin årlige juleafslutning med gløgg og æbleskiver og en kop kaffe i klubhuset ved Drivvejen.

Godt en snes af klubben medlemmer fulgte opfordringen om at møde op, og det blev en rigtig dejlig eftermiddag, hvor andre aktiviteter end den med køllerne og kuglerne var i centrum. Der blev blandt andet spillet banko og sunget fællessang, og da den varm gløgg og æbleskiverne kom på bordet begyndte julestemningen at brede sig.

Nu glæder medlemmerne sig til, at der igen kan spilles krocket og petanque på banerne ved Drivvejen.