Hjemmeturneringen 2023.

Hjemmeturneringen starter onsdag den 7. juni 2023, og blev færdig i god tid inden vores sommerafslutning den 20. september 2023. I år spillede vi i 2 puljer, fordelt med M og A spillere i en pulje og B spillere i en anden. Pulje M blev vundet af Erik Johansen og Henry Jannsen og pulje B blev vundet af Lilly Dele og Søren Tanghus. Begge par fik en flaske rødvin som præmie.

Hjemmeturneringen 2022.

Den 5. oktober 2022 havde vi sommerafslutning, og hvores klubturnering blev samtidig afgjort med en finale, bestående af vinderne fra de to indledende puljer. Anden pladsen gik til Jens Andersen og Erik Johansen. Finalen blev vundet af Bjarne Toft og Niels Henning Pedersen.

Hjemmeturnering 2021

Vores interne klub- eller hjemmeturnering er begyndt i dag onsdag den 7. juli 2021 med lodtrækning.

Der spilles igen i år i 2 puljer, og vinderen af hver pulje spiller finalekamp på en dato i august eller september måned. Ved den lejlighed får vi også en bid mad.

Du kan følge med i resultaterne af de spillede kampe her.

Klub turneringen 2020

Onsdag den 5. august gik startskuddet til vores hjemmeturnering. Årets hidtil største fremmøde, og lodtrækningen blev foretaget og spillet sat i gang.

Turneringen afsluttes med en finalekamp mellem vinderne af de 2 puljer. Finalen blev spillet onsdag den 16. september 2020, og her vandt Annie Birkelund og Ib Svendsen over Aage Ditlevsen og Ejvind Bech. Finaledeltagerne fik vinpræmier og derefter var der spisning for alle foreningens medlemmer.

Klubturneringen 2019.

Onsdag den 12. juni gik startskuddet til denne sommers klubturnering. Der er blevet spillet i 2 puljer, og det vindende par fra hver pulje skal mødes i en finale fredag den 27. september 2019. Samme dag var der spisning i klubhuset kl. 17.00.

Selv om vi i år har haft 3½ måned til afviklingen af turneringen, har sygdom og ferie desværre sat sit spor på turneringen. Puljerne er derfor ikke blevet færdigspillede, og det har været nødvendigt for nogle par at trække sig. Det betyder selvfølgelig, at dem der allerede har spillet mod dem, får fjernet de points de har opnået i de kampe.

Finalen blev spillet i forbindelse med sommerafslutningen og det blev Tonny Andersen og Søren Tanghus der vandt over Ib Svendsen og Knud Thomsen.

TBA - 28.09.2019.

Klubturnering 2018

De sidste par sommermåneder har gået med at spille klubturnering. Af to bunker med spillernavne bliver der ved lodtrækning fundet par, som fordeles i to puljer. Det vindende par fra hver pulje mødes i en finale, den dag hvor vi også holder vores sommerafslutning.

I 2018 var der sommerafslutning og finaledag den 18. august. Vi startede med at afvikle de spil som manglede, og derpå gik finalen i gang. Finalen var mellem Erik Andersen - Birger Enevoldsen og Erik Johansen - Jens Aage Thomasen. Dette års klubmestre blev Erik Johansen - Jens Aage Thomasen. Der var to flasker Vorbasse vin til vinderne og en flaske til nummer to.

Efter finalekampen hyggede vi os med noget god mad, og så blev der vist spillet nogle ekstra spil krocket efterfølgende.

Jeg tror alle havde en hyggelig og sjov dag i det gode vejr.

Klubturnering og sommerafslutning 2017

Som afslutning på en god sæson 2017 i Vorbasse Krocket og Petanque klub, har vi igennem den seneste måned, afviklet vores interne klubturnering. Der blev spillet i to puljer, og fredag den 22. september sluttede vi af med finalekamp mellem vinderne af de to puljer. Resultatet af finalen blev at Egon Hansen og Christian Poulsen vandt over Birgit Koch og Jens Anker Pedersen. Der var vinpræmier til de to par.

Dagen sluttede med spisning ved klubhuset. Nå ja, og et par spil krocket.

Selv om det er afslutningen på en sæson, så betyder det ikke, at der ikke sker mere før næste sommer. Nej, vi spiller videre hver onsdag og fredag gennem vinter og frost, og denne årstids tirsdagstræf er også gået i gang. Første træf var i Horne, og vi var fire fra Vorbasse som deltog.

Afslutning på klub turnering og sommerfest d. 9. sep. 2016.

Klubmestre 2011.

Vorbasse kocket og Petaque klub har afviklet årets klubmesterskab, og her blev vinderne Egon Hansen og Henry Pallesen.

Klubmesterskabet blev fejret i klubhuset, hvor klubben bød alle medlemmerne på pølser.

Formanden Jens Anker Pedersen, overrakte de to vindere hver et par flasker Vorbasse vin, og til 2-erne i turneringen var der også en flaske vin.