Kommende lørdags- og søndagsstævner.

Vi foretager en samlet tilmelding. Der findes tilmeldings seddel i vores klubhus.

 

Det første enkeltmands krocketstævne afholdt i Vorbasse.

Lørdag den 20.06.2020 var Vorbasse Krocket & Petanque Klub vært for det første enkeltmands krocketstævne. Hidtil har der været en årlig enkeltmandsturnering som ligesom parturnering og holdturnering arrangeres af DGI. De enkelte krocket klubber har så i løbet af året inviteret til parstævner, hvor en kamp spilles af to par, men man har ikke tidligere arrangeret enkeltmandsstævner. Vi var derfor meget spændt på, om der ville komme tilmeldinger nok, til at vi ville tænke på en dag at gøre det igen.


Stævnet blev en succes. 28 spillere inddelt i 7 puljer efter styrke, spillede i alt 42 kampe på 14 baner. Der var deltagere fra 12 klubber, her iblandt fra Tune, Sole og hele DGI Sydvest. Fra Vorbasse stillede vi selv med 8 spillere, hvoraf flere ikke havde spillet enkeltmandskampe før. Formålet med stævnet var selvfølgelig også, at flere skulle finde det sjovt, at spille på denne måde. Det ser ud til at være lykkedes, da der allerede er 4, som ønsker at deltage i DGI’s enkeltmandsturnering senere på året. Det er en fordobling i forhold til 2019. Vi klarede os også rigtig godt med 4 førstepladser og en andenplads.


Selv om vejrudsigten havde sagt mange forskellige ting om denne dag, var vi heldige, at kunne spille hele stævnet i tørvejr, og faktisk en stor del af det i solskin. Banerne var flotte og jævne, som er nødvendigt for et godt spil krocket, og banerne fik mange rosende ord med på vejen, fra deltagerne fra de andre klubber.
Dagen sluttede med præmieuddeling i form af rødvin til 1. og 2. pladserne, og en forsikring fra mange om, at de vil deltage igen, hvis vi finder på, at arrangere enkeltmandsstævne igen.


Vorbasse Krocket & Petanque Klub

Lørdagsstævne den 25. maj 2019 i Vorbasse.

Lørdag den 25. maj 2019 var Vorbasse Krocket & Petanque Klub vært ved et krocket stævne. Der deltog 40  spillere fra klubber i Midt- og Sønderjylland. Kampene startede kl. 10.00, og de 20 par var fordelt i grupper, alt efter hvor de plejer at spille i holdturnering. Der kom således spillere fra krocketligaen, 1.  division samt serie 2. Nogle par skulle igennem 5 kampe, så det blev en lang og intens dag, med masser af godt spil, kun afbrudt at spisning. Det hele endte med præmieoverrækkelse. Vi var heldige med vejret, og jeg tror alle havde en god dag.

Mesterrække 1 / Krocketligaen:

1. plads: Vesterhede, Jan Grenå og Anton Gade.

2. plads: Næsbjerg, Magnus Johannesen og Inge Marie Jessen.

Mesterrække 2 / 1. division:

1 plads: Nordenskov, Hans Peder Kristensen og Kurt Kristensen.

2 plads: Vorbasse, Birger Enevoldsen og Tonny Andersen.

B1 / Serie 1:

1. plads: Bramming, Vagn Støjer og Jørgen Nielsen.

2. plads: Agerbæk, Birgit Jørgensen og Martin Kristensen.

B2 / Serie 2:

1. plads: Hovborg, Karen Hansen og Holger Hansen.

2. Plads: Vorbasse, Annie Birkelund og Søren Tanghus.

Ud over de Vorbasse spillere som fik præmier for 1. og 2. plads, blev det til en 4. plads i B2 for Erik Andersen og Knud Thomsen. Niels Thisgård og Jens Petersen opnåede en 3. plads i M2 og i M1 blev det til en 5. plads til Niels Ove Nielsen og Kristian Johansen og en 4. plads til Egon Hansen som spillede sammen med Bjarne Toft fra Sole. 

Lørdags- og søndagsstævner fortsætter hen over sommeren i Bøvl, Tistrup, Oksbøl, Næsbjerg, Glejbjerg, Varde, Bramming, Kvong, Nordenskov, Horne og Ølgod. Tilmelding og yderligere information om stævnerne findes i klubhuset.

 

Lørdagsstævne den 12. maj 2018 i Vorbasse.

Lørdag den 12. maj 2018 var en god dag til at afholde krocket stævne i Vorbasse. Dagen startede med rundstykker og morgenkaffe mens det var overskyet og ikke alt for varmt. Ved frokosttid kom solen frem, og folk kunne smide jakkerne og tage kasketter på. Der var en hyggelig stemning, og vi fik nogle gode spil krocket på nogle vel trimmede baner.

Vi var 42 deltagerer fra 10 klubber, og til dem der ikke havde madpakker med, var der pølser med brød. Dagen blev afsluttet med kaffe, lagkage og præmieoverrækkelse.  Ja, vi forstår at hygge os, når vi mødes til nogle spændende spil krocket. Det blev til en førsteplads og to andenpladser til Vorbasse Krocket & Petanque Klub og præmier til følgende:

Række M1:

1. plads: Vesterhede, Lene Iversen og Finn Nielsen

2. plads: Horne, Jes Jensen og Anne Marie Jensen

Række M2:

1. plads: Vesterhede, Erling Kristensen og Knud Kristensen

2. plads: Sole, Bjarne Toft og Børge Enevoldsen

Række A1:

1. plads: Vorbasse, Peder Madsen og Tonny Brandt Andersen

2. plads: Bøvl, Ingolf Andersen og Rita Jørgensen

Række A2:

1. plads: Alslev, Grethe Borgwart og Søren Hjort.

2. plads: Vorbasse, Gundhild Skovbjerg og Birger Enevoldsen

Række C1:

1. plads: Agerbæk, Preben Vondsild og Birgit Jørgensen

2. plads: Vorbasse, Annie Birkelund og Jes Jakobsen

Tekst og fotos: Tonny Brandt Andersen

Søndagsstævne 7. maj 2017.

Krocket-, Krolf- og Petanqueklub havde inviteret til Krocket-søndagsstævne, og rigtig mange klubber havde taget imod indbydelsen, så vi var omkring 50 fremmødte. Vi startede med morgenbrød, og arbejdede os igennem 3-4 kampe, frokost og kaffe med lagkage. Det var en skøn søndag i perfekt og dejligt krocket-vejr. Der var nogle der vandt, og andre der tabte, men en altid sikker vinder er kaffe og kage.
Tekst og fotos: Tonny Brandt Andersen

Søndagsstævne d. 22. maj 2016

48 spillere fra 10 klubber i Sydvestjylland hyggede sig med krocket i det fine forårsvejr. Vinderne af hver række fik hver 2 flasker Vorbassevin.