Rømø strandstævne 2022.

Den 11. juni 2022 var vi 16 deltagere fra Vorbasse krocket til Rømø Strandstævne. Det samlede antal tilmeldinger var 96, så vi fyldte godt i forsamlingen.

På billedet af morgenbordet i blæsevejr, ses til venstre: Søren Tanghus, Jens Andersen, Ejvind Bech, Niels Thisgård, Anne-Marie Jensen, Niels "Sjove" Nielsen, Egon Hansen og Gunhild Skovbjerg. På højre side af bordet sidder nærmest Ingrid Bech, derefter Paula Andersen, Erik Lorentsen, Ester Thisgård, Birgit Koch, Annie Birkelund og Birger Enevoldsen.

Strandstævne 2021.

Strandstævne 2021 blev afholdt lørdag den 12. juni 2021. Det var dejligt at være tilbage, efter at 2020 blev aflyst på grund af Corona. I 2021 blev det til 2 andenpladser til Gunhild Skovbjerg og Anne-Marie Jensen samt Egon Hansen og Birger Enevoldsen. Tonny Brandt Andersen vandt skud til midterbue. Efter en indledende runde med buen på 3 meters afstand, blev buen flyttet til 5 meters afstand.

 

Rømø strandstævne 2020.

Strandstævnet på Lakolk strand 2020, planlagt til lørdag den 13. juni 2020, er aflyst på grund af corona forsamlingsforbud.

Rømø strandstævne 2019.

Fire par krocket spillere fra Vorbasse kunne i lørdags glæde sig over fantastisk vejr. Lørdag den 24. august 2019 var dagen hvor det årlige strandstævne på Lakolk strand fandt sted. Dagen var godt planlagt forinden, for når vi sådan skal på langfart, så kan vi da lige så godt gøre det lidt festlig. Borde, stole, kaffe, friskbagte rundstykker og selvfølgelig vores krocket køller var medbragt. Vi kom godt i gang med dagen, vores 4 par spillede i 4 forskellige puljer. I den ene pulje skulle der spilles 4 kampe, mens der i de andre skulle spilles 3 kampe. Der var selvfølgelig en pause hvor vi kunne indtage vores medbragte madpakker og drikkevarer, det gælder om at huske at drikke vand nok sådan en dag. Da alle puljer var færdigspillede var der præmieuddeling, hvorefter vi kunne sige på gensyn i 2020.

Når vi kører hjemover har vi altid planlagt, at få noget at spise på en kro, og i år faldt valget på Hovborg Kro. Vi kunne sidde udenfor og nyde noget fantastisk mad, samtidig med at vi kunne få talt om nogle af dagens sjove hændelser. En helt igennem skøn dag, og jeg ved, at flere af vores medlemmer ærgre sig over, at de havde dagen optaget af andre ting.

Resultatet blev:

Pulje M1/M2: Tonny Andersen og Niels Thisgård, 2. plads.

Pulje A1/A2: Egon Hansen og Birger Enevoldsen, 2. plads.

Pulje A2: Ejvind Bech og Ingrid Bech, 3. plads.

Pulje B1: Søren Tanghus og Gunhild Skovbjerg, 4. plads.

Rømø strandstævne 2018 på Lakolk strand.

Lørdag den 25. august 2018 kørte 5 par fra Vorbasse Krocket & Petanque Klub til krocket stævne på Lakolk strand på Rømø. Det regnede på meget af køreturen, men da vi nærmede os Rømø, kunne vi se lidt blå himmel. Vi havde forberedt os på det værste, og udrustet med regntøj, skiftetøj og krocket køller, var der ikke noget der kunne slå os ud.

Vi indtog vores medbragte morgenbrød på stranden iklædt vores regntøj, og det var næsten som om regnbygerne kunne indse, at os kunne de ikke skræmme, så de fandt andre at drille. Vi fik hele formiddagen i tørvejr, og flere kunne nå at afvikle 2 kampe inden frokostpausen. Godt nok kom der ikke vand fra oven, men morgenens byger havde efterladt nogle regnvåde baner. Regnvåd sandstrand er lidt af en udfordring. Krocket kuglerne stopper meget hurtigt deres løb, når de skydes ud i vandpytter, og ligger en kugle lidt i sandet, er det som om sandet omkring kuglen arbejder, så kuglen synker ned i sandet. Spændende, men ens for alle, så det var bare at klemme på. Efter frokost var vandet på flere baner mere eller mindre forsvundet, hvilket selvfølgelig ændrede spilleforholdene, og efter cirka en halv time syntes vejrguderne, at vi skulle have ekstra udfordringer. Vi fik en byge, og så var der vandpytter over alt. Det er sjældent, at man oplever baneforhold ændre sig mens man spiller, men det kan altså ske til strandstævne.

Sidst på eftermiddagen var der ”skud til midterbue”. En smal bue placeres således, at man skyder efter den fra en afstand på 3 meter. På dette tidspunkt har mange spillet færdig, og de hygger sig med dette, til resten af kampene bliver færdigspillet. Da alle kampe var færdige og resultaterne gjort op, viste det sig, at 3 af vores 5 par havde spillet sig til førstepladser.

I række M2/A1 blev det til en førsteplads til Ib Svendsen og Niels Ove Nielsen. Række A1 pulje 2 blev vundet af Birger Enevoldsen og Jens A. Pedersen og række B2 pulje 2 blev vundet af Erik Andersen og Tonny Andersen.

Fra Vorbasse deltog følgende par:

M2: Niels Ove Nielsen / Ib Svendsen

A1: Egon Hansen / Gunhild Skovbjerg

A1: Birger Enevoldsen / Jens A. Pedersen

B2: Erik Andersen / Tonny Andersen

C1: Birgit Kock / Jens Aage Thomasen

Strandstævne på Lakolk strand, Rømø den 27. august 2017.

Vi var 5 par fra Vorbasse, som deltog i krocket strandstævne på Lakolk strand på Rømø den 27. august. Vi var heldige med vejret, solen skinnede hele dagen, og en let vind kom ind fra vest. Bilerne blev placeret således, at vi i læ kunne sidde med vores medbragte morgenbrød og kaffe, og senere også vores medbragte frokost.

Hvert par skulle spille 3-4 kampe, og der var vin præmier til første og anden pladsen i hver pulje. Vores 5 par spillede sig til en tredjeplads, en andenplads og tre førstepladser.

En skøn dag på stranden, blev afsluttet med aftensmad på en kro. Jo, vi forstår nok at få en fantastisk dag ud af en krocket turnering.

Rømø strandstævne 2016.

Vi var 12 deltagere fra Vorbasse som tog turen til Rømø strandstævne. Det må siges at være rigtig flot, at det blev til 3 vindende par.

Annie Birkelund & Søren Tanghus vinder række B2 pulje 2.

Jes Jakobsen & Birger Enevoldsen vinder række A2 pulje 4.

Birgit Koch & Jens Å. Thomasen vinder række C2 pulje 2.

Rømø strandstævne 2015

Igen i 2015, havde vi en hyggelig tur til Rømø. Deres strandstævne er blevet en fast begivenhed på vores kalender.

Standstævne på Rømø 2014.

Et par stemningsbilleder vores deltagelse i Rømø strandstævne 2014.