Holdturneringen 2020

Vi har tilmeldt 3 hold til holdturneringen i 2020.

Vorbasse 1 i 2. division (M2): https://minidraet.dgi.dk/turnering/36248/raekke/106466/pulje/45555

Vorbasse 2 i 2. division (M2): https://minidraet.dgi.dk/turnering/36248/raekke/106466/pulje/45553

Vorbasse 3 i 4. division (A2): https://minidraet.dgi.dk/turnering/36248/raekke/106468/pulje/45589

Finalestævne 16. august 2020 i Horne.

DM afholdes 12. og 13. september i Askov-Vejen.

Finalestævnet bliver ændret, da der gælder corona forsamlingsforbud frem til og med august måned.

Hold turneringen 2019

I maj og juni har der i DGI Sydvest været afholdt holdturnering i krocket. Der blev spillet i 6 rækker: Krocketligaen, 1. 2. og 3. division samt serie 1 og 2. Vorbasse havde 4 hold med i turneringen, som i år var skrumpet lidt, da en vigende interesse for krocket har gjort, at der tilmeldes færre hold.

Vores 3. og 4. hold blev således blevet rykket op i henholdsvis 3. division og serie 2. Selv efter denne oprykning, må det siges, at de 2 hold klarede sig rigtig godt. Vores 4. hold sluttede på en 5. plads og 3. holdet sluttede på en flot 2. plads.

Vores 1. og 2. hold, som begge spiller i 1. division blev ramt af uheld, idet 2 spillere i ugerne op til turneringsstart måtte melde fra. De reserver som havde håbet på en stille tilværelse på sidelinjen, måtte pludselig træde til, og takket være dem, fik vi det hele til at hænge sammen. Det gik faktisk så godt, at vores 2. hold, som i længere tid havde ligget på 1. pladsen i pulje 1, endte på en 3. plads i skarp kamp med Horne og Ribe. I 1. divisions pulje 3 havde vores 1. hold også kæmpet om 1. pladsen igennem længere tid. Afgørelsen i deres pulje kom først i den sidste kamp, hvor en ellers fin 3-1 sejr dog ikke blev stor nok. Oksbøl og Vorbasse endte begge med 23 vundne kampe, så det var sølle 13 point som adskilte Vorbasse fra 1. pladsen og oprykning til krocketligaen. Nå pyt, vi prøver bare igen til næste år.

Holdturneringen 2018

Fra 30. april til 30. juli har Vorbasse Krocket & Petanque Klub deltaget i DGI’s krocket holdturnering. Der er blevet spillet en kamp hver uge, med undtagelse af nogle ugers sommerpause i juli. Alle hold i de enkelte puljer har mødt hinanden på udebane og hjemmebane, og det har været rigtig sjov. Selv om det selvfølgelig handler om at vinde kampe, så husker vi altid at slutte en kampdag med kaffe, et par håndemadder og kage sammen med holdet vi spiller mod.

 

Vorbasse 1 er i Mesterrække 2 pulje 3: Puljen er færdigspillet og Vorbasse opnåede en 3. plads.

Vorbasse 2 er i række B1 pulje 3: Puljen er færdigspillet og Vorbasse opnåede en 2. plads.

Vorbasse 3 er i række C1 pulje 1: Puljen er færdigspillet og Vorbasse opnåede en 2. plads.

 

Det er kun nummer et i puljerne der rykker op, så det blev hverken til op- eller nedrykning for vores hold i år. Næste års holdturnering starter omkring 1. maj 2019, men vi holder bestemt ikke pause. Vi spiller hver onsdag og fredag på banerne ved Drivvejen 5. Du er velkommen til at komme forbi til et spil krocket, for at se om det er noget for dig. 

Hold danmarksmester i 2017.

Vorbasse 4, bestående af Paula Andersen, Søren Tanghus, Annie Birkelund og Tonny Andersen vandt søndag den 17. september krocket danmarksmesterskab for hold i række C2 i Vildbjerg.

Holdturneringen 2017.

Sommerens krocket holdturnering er overstået. Vorbasse krocket og petanque havde 4 hold med i denne turnering, hvor der spilles en udebanekamp og en hjemmebanekamp mod hver af de øvrige hold. Et hold består af 2 par, og der spilles i alt 4 kampe på en kampdag.

Vorbasse 1 deltog i mesterrække 2 pulje 2, og endte på en 5. plads efter 10 kampdage og 19 vundne kampe. Dette var en meget tæt pulje hvor vinderen af puljen vandt 22 kampe.

Vorbasse 2 deltog i mesterrække 2 pulje 3, og opnåede efter 10 kampdage en 3. plads med 22 vundne kampe. Det var kun 3 vundne kampe mindre end puljens nummer 1.

Vorbasse 3 deltog i række B1 pulje 1. Her blev det også til en 3. plads ud af puljens 6 hold. Der var også her 10 kampdage, som resulterede i 23 vundne kampe. Puljevinderen endte på 29 vundne kampe.

Vorbasse 4, bestående af Tonny Andersen, Annie Birkelund, Paula Andersen, Søren Tanghus og reserve Knud Thomsen, deltog i række C2 pulje 1. Her var der kun 3 C2 hold, men da man havde 9 hold i række C1, valgte DGI at lave en række C1 med 6 hold og en blandet række C1/C2 med 6 hold. Cirka halvvejs i kampprogrammet blev det ene C1 hold nød til at trække sig, så derfor er der kun 8 kampdage i denne gruppe. Blandt de 5 hold skulle der findes to vindere, en vinder fra C2 og en fra C1. Som bedste C2 hold er Vorbasse 4 gået direkte videre til DM som spilles i september i Vildbjerg. Vorbasse 4 blev kun overgået af det vindende C1 hold, og forskellen var så lille, at den kun kan ses på point i indbyrdes kampe. Begge hold endte på 20 vundne kampe og 84 point. Vorbasse 4 rykke op i C1 til næste års holdturnering, en C1 de jo allerede kender lidt til.

Endnu en pokal til Vorbasse Krocketklub 2014.

Vorbasse Krocket Klub har haft en rigtig god sæson i DGI-turneringen. Klubbens førstehold i M1 blev nummer 4, A1 vandt deres pulje, B1 og C1 sluttede begge på en andenplads.

Det blev til endnu en vinder for Vorbasse Krocket Klub, da klubbens A1 hold, som en af turneringens puljevinderne deltog i amtsmesterskabet i Næsbjerg.
Spillerne på holdet var Poul Erik Vejgård, Niels Thisgaard, Knud Sørensen, og Jens Andersen, og de kan nu se frem til at deltage i landsmesterskabet, som afvikles den 20-21 september i Vildbjerg.

Igen et godt år for krocket i 2013.

2013 er det første år hvor Vorbasse Krocket & Petanque Klub har et hold i mesterrække 1.

Holdet var i turnering med Sædding Guldager, Ansager, Grindsted, og Tistrup. Sædding Guldager blev fortjent vinder af puljen, mens de øvrige hold var meget jævnbyrdige, og for dem var intet afgjort inden sidste runde, hvor det lykkedes Vorbasse at erobre andenpladsen. Det må siges at være et flot resultat det første år i den nye række.

A1 og B1 sluttede begge på en andenplads i deres puljer, mens C-holdt blev vinder i deres pulje. Da finalekampene om amtsmesterskabet blev spillet rakte det desværre ikke til mere end en andenplads.

Men alt i alt igen et godt år for klubben, der som beskrevet under par-turneringen og have et vinderpar der.

Hold turneringen 2012.

God sæson for Vorbasse Krocket

Klubben har 2012 haft fire hold med i DGI-turneringen, og de har alle klaret sig rigtig godt.

Mesterrække 2 blev vinder af deres pulje og sluttede med en pæn mved amts- mesterskabet. Billede  er fra 2011, da holdet blev amtsmestre. Foruden de fire fra sidste år, fik holdet i 2012 hjælp af Knud Sørensen, Billund, som 5 mand på holdet.

A1 sluttede på en andenplads i deres pulje. 

B2 vandt også deres pulje og blev også vinder ved amtsmesterskabet, hvorefter de deltog i landsmesterskabet i Vildbjerg. Desvære lykkes det ikke for dem, at blive landsmetre, men sluttede med en pæn placering.

C2 sluttede på en andenplads, som også var meget tilfedsstillende. De stod lige med vinderne i 20-ere, men måtte på grund af 3 sølle manglende point nøjes med andenpladsen.

Endelig havde klubben en vinder i enkeltmands turneringen, og det var Birger Enevoldsen, som her hjembragte en pokal til klubben.

Som de fremgår af ovenstående rykker klubens førstehold næste år op i mesterrække 1, og B2 rykker op i B1.

A1 vandt holdturneringen

Vorbasse Krocket Klub´s A1 hold har vundet finalen i DGI turneringen for hold, og er dermed blevet regionsmestre.

Det er første gang klubben vinder en pokal i holdturneringen, efter at have deltaget i turneringen i 10 år, så den er naturligvis meget velkommen. 

Holdet er fra venste, Egon Hansen, Ejvind Bech, Jens Anker Pedersen og Kristian Johansen, og de har ved at vinde regionsmesterskabet kvalificeret sig til at deltage i landturneringen, der afvikles i dagene den 25.-26. september 2010 i Vildbjerg.

Klubben er efterhånden ved at komme godt med i diverse turneringer. Sidste år havde klubbens medlemmer den glæde, at Niels Tisgaard og Peter Lauersen vandt parturnerigen, og i år blev det til to andenpladser og en tredieplas i finalen i den samme turnering, og dertil er nu kommet et vinderhold i holdturneringen.

Holdturnering 2010.

Vorbasse Krocket & Petanque Klub har i år tilmeldt fire hold til DGIs amtsturnering, og de fire hold er optaget i A1 - A2 - B2 - C2.

A1 - pulje 4: Bramming 1, Næsbjerg 2, Esbjerg 1, Outrup UB 5, Vorbasse 1, Alslev 1.

Hold A1: Kristian Johansen, Jens Anker Pedersen, Egon Hansen og Ejvind Beck.

 

A2 - pulje 4: Glejbjerg 1, Vorbasse 2, Billum IF 3, Starup IF 1, SGI 3, Varde 3.

Hold A2: Jørgen Laursen, Jens Andersen, Niels Tisgaard og Henry Pallesen.

 

B2 - pulje 4: Stenderup 3, Forum 2, Grimstrup 1, Nordenskov UIF 5, Vorbasse 3, Bramming 4.

Hold B2: Poul Jensen, Kaj Fyhn, Gunhild Skovbjerg og Christian Poulsen.

 

C2 - pulje 4: Vorbasse 4, Glejbjerg 3, Nordenskov UIF 8, Starup IF 4, Lintrup U 1.

Hold C2: Birgit Koch, Poula Andersen, Annie Pedersen, Leif Olesen, Ingrid Beck og Birger Enevoldsen.

Holdturnering 2009.

Vorbasse Krocket & Petanque Klub har i 2009 tre hold med i DGI turneringen, og efter at DGI´s krocketudvalg har tilrettelagt  den nye turneringsplan, fordeler de tre lokale hold sig  med et hold i M2 - A2 - og B2.

M2 - pulje 4: Outrup GUB 3, Vorbasse 1, Varde 2, Årre BK 1, Nordenskov UIF 1 og Næsbjerg 1.

M2 hold: Jens Anker Pedersen, Kristian H. Johansen, Ejvind Beck, Egon Hansen.

 

A2 - pulje 2: Endrup 1, Vorbasse 2, Stenderup 2, Vilslev 2, Glejbjerg 1 og Askov/Vejen 1.

A2 hold: Poul Erik Vejgaard, Martin Pedersen, Niels Tisgaard og Henry Pallesen.

B2 - pulje 4: Grindsted 5, Varde 6, Vesterhede 4, Tistrup 8, Ølgod 10 og Vorbasse 3.

B2 hold: Jens Andersen, Jørgen Laursen, Poul Jensen, Christian Poulsen og Res: Gunhild Jensen.

 

M2 og B2 spiller på mandage, mens A2 spiller tirsdage, og alle kampe starter kl. 18.30

Der vil også i klubhuset være opslag over alle kampene, og hvornår de spilles.

DGIs krocketudvalg har tilrettelagt den kommende holdturnering således, at kampene skal spilles i ugerne 19-20-21-22-  24-25-26-27-  og 31-32.

Holdturnering 2008.

I  2008 havde klubben tre hold med i turneringen. De spillede i A1-A2 og B2.

A1 2008: Jens Anker Pedersen, Kristian Johansen, Egon Hansen, Ejvind Bech og Res: Jens Andersen.

A2 2008: Martin Pedersen, Henry Pallesen, Poul Erik Vejgaard, Niels Tisgaard og Res: Peter Lauersen.

B2 2008: Jørgen Laursen, Jens Andersen, Poul Jensen, Christian Poulsen og Res: Gunhild Skovbjerg.

A1 sluttede turnering som nummer 3 i puljen,  A2 blev puljevindere, og B2 blev nummer fire i deres pulje. Alt i alt en god turnering for klubben, hvor der blev spillet nogle spændende kampe.