Sport & Fritid

Caféaften, d. 2. juli

Brassflavour: Et ungt orkester der spiller traditionel jazz, er efterhånden et særsyn. Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre, der efterhånden har et århundrede på bagen.

Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive. Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet.

Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne, og er efterhånden fast inventar på de danske jazzfestivaler. Brassflavour udgav deres første plade “A taste of New Orleans” i 2012 som de har haft stor succes med. Plade nummer to er lige udkommet, og i den anledning har orkesteret været på forårs tourné.

Denne sommer har Brassflavour inviteret den amarikanske Tubaist Matt Perrine til at spille med på en 9 dages tourné rundt i DK. Matt er en virtuos på sit instrument, og spænder over mange stilarter. Han er kendt for sine bands: New Orleans Nightcrawlers, Bonerama, Sunflower city band samt mange flere. Derudover har han medvirket som skuespiller i Tv serien Treme, samt spillet med på musikken i serien True Blood.

Gå ikke glip af denne helt specielle og enestående begivenhed. Vi ses derude.

Sankt Hans Aften

Båltaler: Sognepræst Susanne Østbjerg

Vi er også på facebook

Find os på facebook og bliv medlem, så bliver du løbende orienteret, når der sker noget i Vorbasse...

 

Besøg Vorbasse Kultur & Underholdning på Facebook

Vorbasse Kultur og Underholdning

Velkommen

Velkommen til “Vorbasse Kultur og Underholdnings” hjemmeside. Her på siden kan du læse mere om “Vorbasse Kultur og Underholdning”, og de arrangementer vi afholder.

“Vorbasse Kultur og Underholdning” er en kulturel forening, som har til formål at arrangere sammenkomster og sætte aktiviteter i gang, som måtte have borgernes interesse. Foreningen er åben for alle borgere i Vorbasse, Fitting, Nebel og Skjoldbjerg (6623 Vorbasse).

Se programmet over kommende arrangementer her

Bortset fra Generalforsamlingen er arrangementerne åbne for alle - også selvom man ikke bor i 6623-området.