Bageaften pitabrød og grovboller

Bageaften pitabrød og grovboller
Onsdag den 23. marts 2022.
Sted: Vorbasse skoles madkundskabslokale
Vi bager pitabrød og grovboller af universaldej.
Denne aften skal vi arbejde med nogle, af de mange spændende ingredienser, som giver nye muligheder for at for at rykke din brødbagning op til nyt niveau.
Frost - et bageenzym som giver et mere luftigt brød, gør det muligt at fryse dejen før den er hævet.
Hvedesur - som tilføjer smag af surdej
Gluten – som er hvedeprotein, der giver en beder hævning
Mørkt malt mel - maltmel giver den velkendte bitre smag og mørkebrune farve
Grovbollerne prøvesmagte vi ved seneste bageaften. De faldt i god jord og opskriften blev efterspurgt.
Denne aften spiser vi kernebrød som den lette aftensmad
Du får dine egne brød med hjem
Bageklubben giver kaffe, the og saftevand til vores arrangementer.
Prisen for denne aften er kr. 50,- inklusive brød
Det er ikke et krav at være medlem for at deltage. Alle kan deltage en aften uden at være medlem. Det gælder kun, hvis du ikke tidligere har deltaget i et bage arrangement. Du skal stadig betale for materialerne.
Husk at medbringe en klapkasse eller andet egnet til at tage brødet med hjem
Klik på dette link for at tilmelde dig. Sidste tilmelding: Søndag d 20 marts
https://vorbassebageklub.nemtilmeld.dk