EHK-Auto er ny tøjsponsor for håndboldherrerne

EHK-Auto Almstok har sponsoreret et nyt sæt spillertøj til serie 1 herreholdet, som lørdag den 26. august spillede et mindre stævne i Aarup på Fyn, som opvarmning til sæsonen.
Første kamp var mod værterne fra Aarup serie 1 og endte 23-29 til Vorbasse efter 2 x 25 minutter. 1. halvleg var meget lige, men med flot angrebsspil rykkede Vorbasse fra værterne i 2. halvleg.
Anden kamp var mere lige og værterne fra Aarup var foran det meste af kampen. Mod slutningen var Vorbasse bagud med tre, men med et par gode kontraangreb og nogle gode forsvarsaktioner endte kampen uafgjort 23-23 efter Aarupscoring i sidste sekund.
Næste træningskamp er på udebane torsdag den 21. september kl. 19.30 mod Bramming. Der vil være turneringsstart i starten af oktober. Sidste sæson endte holdet på 2. pladsen i serie 1, kun slået af Børkop som nu spiller Jyllandsserie.
Har du lyst til at spille med, så kom til træning om torsdagen kl. 19.30.

Tekst og billeder: Henrik Mathiesen