Krocket enkeltmandsturneringen 2022.

Endnu en weekend med krocketturnering. Denne gang var vi 5 deltagere fra Vorbasse, som var i Næsbjerg for at spille enkeltmandskrocket. I krocket spillet benyttes 4 kugler, røde, blå, gul og sort. Normalt spiller man som par. Rød og gul sammen mod blå og sort, men i enkeltmandskrocket spiller 2 personer mod hinanden med 2 kugler hver. Det betyder, at man er ene om, at huske på hvor langt man er i spillet, og man går væsentligt længere end hvis man er 2 om det.

Fra Vorbasse deltog Søren Tanghus i række B1 (serie 2). Søren blev nummer 3, og må rykke ned i B2 (serie 3) næste år. Egon Hansen deltog i række M1 (1. division), og spillede til en 3. plads i den indledende pulje. Ib Svendsen deltog i M2 (2. division) hvor han blev nummer 1 i den indledende pulje, hvorefter han tabte semifinalen.

Kristian Hedegaard og Tonny Brandt Andersen deltog i hhv. M1 (1. division) og M2 (2. division). Begge gik videre fra den indledende pulje, vandt semifinalen og endte med også at vinde finalen. Det vil sige, at Vorbasse har to landsdelsmestre i enkeltmands krocket, og de skal begge deltage i DM, som i år foregår i Gilleleje i september måned.

Tillykke til de to landsdelsmestre!

Vorbasse krocket, krolf & petanque klub