Krocket-holdturnering 2022

Fra midten af april til en gang i juni måned, har 3 Vorbasse hold spillet med i holdturneringen. Som tidligere nævnt, kom 1. holdet ikke videre fra puljespillet, men vores 2. og 3. hold gjorde. Vinderne af hver rækkes puljer mødtes i søndags, for at spille mod de andre puljevindere (i alt 8 kampe), og finde række vinderne.

Vores 3. hold som spillede i B2 (serie 2) bestod i søndags af Anne-Marie Jensen og Søren Tanghus samt Annie Birkelund og Erik Andersen. Vorbasse sluttede på en 2. plads, kun slået af Ribe. Ribe havde vi ellers slået tidligere i år, men det viser jo bare, hvor lige nogle puljer er.

Vores 2. hold som spiller i M2 (2. division) bestod i søndags af Jens A. Pedersen og Erik Johansen samt Ejvind Bech og Niels Thisgård. Holdet var allerede inden den sidste kamp sikker på 1. pladsen.

Begge hold måtte benytte sig af reserver, da Gunhild Skovbjerg og Birger Enevoldsen ikke havde mulighed for at spille denne dag.
Begge hold var sikret oprykning til henholdsvis B1 (serie 1) og M1 (1. division). Vores M2 hold skal som vinder i finalestævnet videre til DM. DM spilles i Varde den 17. og 18. september 2022.

I 2023 har vi 2 hold i M1 (1. division). Jeg ved ikke om det er sket før i klubbens historie, men det får vi nok talt om, når vi hygger med kaffe og kage i klubhuset.

Stort tillykke, I har alle gjort det flot i år.

Bestyrelsen