Krocketklubbens holdturnering

De seneste 2 måneder har der i DGI Sydvest været afholdt holdturnering i krocket. Der blev spillet i 6 rækker: Krocketligaen, 1. 2. og 3. division samt serie 1 og 2. Vorbasse havde 4 hold med i turneringen, som i år var skrumpet lidt, da en vigende interesse for krocket har gjort, at der tilmeldes færre hold.
Vores 3. og 4. hold blev således blevet rykket op i henholdsvis 3. division og serie 2. Selv efter denne oprykning, må det siges, at de 2 hold klarede sig rigtig godt. Vores 4. hold sluttede på en 5. plads og 3. holdet sluttede på en flot 2. plads.
Vores 1. og 2. hold, som begge spiller i 1. division blev ramt af uheld, idet 2 spillere i ugerne op til turneringsstart måtte melde fra. De reserver som havde håbet på en stille tilværelse på sidelinjen, måtte pludselig træde til, og takket være dem, fik vi det hele til at hænge sammen. Det gik faktisk så godt, at vores 2. hold, som i længere tid havde ligget på 1. pladsen i pulje 1, endte på en 3. plads i skarp kamp med Horne og Ribe. I 1. divisions pulje 3 havde vores 1. hold også kæmpet om 1. pladsen igennem længere tid. Afgørelsen i deres pulje kom først i den sidste kamp, hvor en ellers fin 3-1 sejr dog ikke blev stor nok. Oksbøl og Vorbasse endte begge med 23 vundne kampe, så det var sølle 13 point som adskilte Vorbasse fra 1. pladsen og oprykning til krocketligaen. Nå pyt, vi prøver bare igen til næste år.
I øjeblikket deltager vi i søndagsstævner, som forskellige klubber i regionen er vært for. Søndag den 30. juni deltog to par fra Vorbasse i stævne i Oksbøl. Egon Hansen og Tonny Andersen blev vinder i mesterrække 2 (1. division) og Birger Enevoldsen og Niels Thisgård vandt række A1 (2. division). Begge par skal derfor rykke op næste gang de deltager i søndagsstævne.
Du kan læse mere om krocket, krolf og petanque i Vorbasse her: vorbasse.dk/sport-fritid/udendoers-sport/krocket-og-petanque.html