Velkommen til hjemmesiden for Krocket-, Krolf- og Petanqueklubben. Her kan du orientere dig om klubbens aktiviteter.

Der er godt gang i Krolf-spillet juni 2016

 

Dette forår har Vorbasse Krocket- & Petanqueklub lavet en krolfbane. Vi er nogle stykker, som går og har det rigtig sjovt med denne sport hver onsdag fra kl. 13.00. Der går hurtigt et par timer, plus selvfølgelig lidt tid til kaffe. Er du interesseret i at prøve at spille krolf, så mødes vi ved klubhuset på Drivvejen. I stedet for en helt flad bane med nogle buer, som i krocket, så er banen til krolf ujævn og bakket, med henholdsvis kortklippet og højt græs. Banen består af 12 huller, og reglerne er enkle. En krocketkugle skydes i hul med en krocketkølle. Den, der har brugt færrest slag efter de 12 huller, har vundet. Tekst og billeder: Tonny Bandt Andersen

Søndagsstævne d. 22. maj 2016

48 spillere fra Region Sydvestjylland hyggede sig i det flotte forårsvejr

To landsmesterskaber blev hentet til Vorbasse

To landsmesterskaber til Vorbasse Krocket Klub

Vorbasse Krocket Klub, har i år haft fire deltagere med i DGI sydvests enkeltmandsturnering, hvoraf de tre gik videre til landsturneringen, som blev afviklet lørdag den 26. juli i Tåstrup.

De tre deltagere i landsturneringen fra Vorbasse var Egon Hansen, M2, der blev vinder af amtsturneringen, mens Ib Svendsen, C1, og Claus Andersen, C2, begge kom med fra en andenplads i amtsturneringen.

Det blev der byttet om på ved landsturneringen, idet Ib Svendsen og Claus Andersen begge vandt turneringen og dermed blev landsmestre, mens Egon Hansen desværre måtte nøjes med en andenplads. Til gengæld blev han i modsætning til de to andre amtsmester.

Alt i alt må det betegnes som et flot resultat for en lille klub, med godt tyve medlemmer.

Billede: fra venstre Egon Hansen, Ib Svendsen, og Claus Andersen, med deres pokaler for amtsmesterskab og landsmesterskab.

Kristian Johansen har sendt indslaget og foto til vorbasse.dk

Sæsonstart for Krocket- og Petanqueklub

Der var kaffe på kanden, når der var tid for en pause og varm suppe inden dagen sluttede hos Krocket- og Petanqueklubben. Både nye og garvede spillere gik til køller og kugler med stor entusiasme. id, foto: Kr. Johansen