1.327.466 kr. - Bravo Vorbasse og tak til alle for sliddet og bidragene.

Fredag den 2. oktober 2009 holdt styregruppen og forretningsudvalget for Vorbasse Fritidscenter reception i anledning af, at det er lykkes at indsamle 1,2 mill. - HC fortalte at baggrunden for indsamlingen var, at Vorbasse Grundejerforening og Arne Andersen ville slette et lån, hvis der kunne indsamles 1,2 mill. fra marts til juli. Der skulle et par måneder mere til, men så var målet nået. Tak for hjælpen - tak for kampen. Det er helt fantastisk at det lykkes igen.

Gitte Holmgaard fra forretningsudvalget nævnte i sin tale, at der har været et kæmpe engagement og at der nu kan tages fat på planer for centrets fremtid. Der er mange forslag til de ledige m2 og til nye aktiviteter. Forretningsudvalget glæder til et kontruktivt samarbejde med Billund Kommune om den fremtidige udvikling af centeret. Tak til alle for en god proces.  

Handlingsplan for helhedsplan - Vorbasse

Udarbejdelse af handlingsplaner til en helhedsplan foreligger nu som notat fra mødet den 18. maj. Udviklingen skal ses som et fornyelsestræ. Temaer fra borgernes arbejde er: foreningssamarbejde, bosætning, hovedgaden, unge, bredde i kulturen og natur og stier. Læs hele notatet her

Historisk Opel Klub Danmark - stævne i Vorbasse

25 års jubilæum fejres i pinsen med et internationalt træf. Udstilling af de gamle biler ved Fritidscentret den 31. maj.
Se flere informationer her.

Dåbsattest , levnedsbeskrivelse og udvikling for Vorbasse samlet i 2 flotte tæpper

Indvielse af foyer og afsløring nye kunstværker i Vorbasse Fritidscenter blev en festlig begivenhed.  Gå en tur i Fritidscentret og nyd såvel de nye kunstværker og nye møbler som de værker, fritidscentret har haft siden 1985. Hele lokalet fremstår nu flot, præsentabel og velindrettet for såvel aktiviter som et sted man blot kan nyde at opholde sig. 

Vorbasse trækker i arbejdstøjet til ny indsamling

Nyt menupunkt her på forsiden INDSAMLING. Følg med i resultaterne efter det store borgermøde den 25. februar: Indsamlingssøjle, aktiviteter m.v.
En af aktiviteterne er i gang - nedrivning af Skjoldbjergvej 4. 

Læs artikel om borgermødet her.

Vinter i Vorbasse 2009

Endelig et par rigtig gode kælkedage på kælkebakken ved Drivvejen.
En tur i skoven i det flotte solskin var også en god oplevelse.