Velkommen til Skjoldbjerg / Almstok Medborgerhus.

Skjoldbjergvej 52, Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse

 

Skjoldbjerg / Almstok Medborgerhus.

Udlejning af: Festlokaler - mødelokaler - udlejningshus/lejlighed.

Skal I holde fødselsdag, bryllup, barnedåb, eller skal familien bare samles, eller en helt anden sammenkomst, har vi lokalerne incl. stor legeplads og boldbane.

Vi har omkring 4000 m2, areal - inde og ude som man kan boldre sig på. 


Bestyrelsen 

se også http://www.skjoldbjergmedborgerhus.dk

 

Vi er et 100 % non-profit foretagende, en selvejende institution drevet af udelukkende lokale ildsjæle fra Skjoldbjerg og Almstok, i mere end 20 år.

Skjoldbjerg kulturhus er ejet og drevet af områdets beboer.

Vi har et hus som de seneste år er energioptimeret med jordvarme og solenergi. En af bygningerne er udlejet på en 10 års kontrakt til Dansk Veteranbilklub.

Foreningens mål og vision er at skabe et kulturhus, der kan understøtte et kultur og musikmiljø i og omkring Skjoldbjerg/Almstok, Vorbasse og Billund. Vi ser gerne et samlingspunkt for musik og kulturinteresserede, der kan mødes på tværs af alder og interesser. Det skal ske gennem et levende foreningsliv, øvelokaler for unge – eller ældre talenter, samt koncert-oplevelser af høj kvalitet, der skal favne bredt, men også udfordre den musikalske nysgerrighed hos vores publikum.

Ambitionerne er at tiltrække andre selvstændige og uafhængige arrangør-foreninger, til at skabe et levende og alsidigt indhold.