Vorbasse og omegn - vorbasse.dk

Områdets lokale nyhedsmedie vorbasse.dk vil gerne være endnu bedre og fortælle mere varieret fra livet i 6623.  
Lokalrådet skal derfor opfordre alle lokale borgere til at indsende nyhedsstof til  vorbasse@vorbasse.dk
Redaktøren vil sørge for den redaktionelle del og sørge for at tingene kommer på hjemmesiden.
Det er bedst at sende tekst og billede i hver sin fil. Teksten må gerne stå i mailen og billedet/billederne må gerne være vedhæftet mailen.
Der kan være et arrangement, som skal ske eller noget, der har fundet sted.  Det kan være sportsbegivenheder lokalt eller hvor Vorbasse deltager på udebane. Det kan være begivenheder i butikker eller virksomheder.
Vi håber med opfordringen, at så mange som muligt vil være med til, at vi kan fastholde vorbasse.dk, som en levende hjemmeside, der fortæller om de ting, der sker i postnummer 6623.
Så hold jer derfor ikke tilbage med at sende informationer om, hvad der sker i byen og på landet. Vi kan nemlig alle være med til at omverdenen kan læse, om alle de fantastiske ting, der foregår i vores lokalområde.

Juni 2014

Venlig hilsen

Lokalrådet

Vorbasse.dk, nu er vi endelig på!

Tiden har været lang, men resultatet skulle være værd at vente på. Vi har fra starten haft et højt ambitionsniveau for Vorbasses nye hjemmeside, og ambitionerne er stadig endnu højere. Men vi er nu klar til at præsentere Vorbasse, og ikke mindst resten af verden, for en funktionel og brugbar hjemmeside hvor udvikling vil ske løbende.

Vorbasse er blevet mindre end den var for bare få år siden, og kommunalreformen har placeret os i en ny og større kommune, hvor vi nu kun er én blandt mange, mindre byer. Det er blevet sværere, at blive tilgodeset fra kommunalt hold. Vi er med andre ord blevet flere om at dele kagen. Dertil kommer, at vi er gået fra at sidde på 30% af pladserne i byrådet – til nu blot 8%.

Som Enrico Dalgas udtalte det: ”Hvad udad tabes – skal indad vindes” – og det er lige præcis hvad vi har tænkt os. Vi skal blive mestre i at stå, gå og gøre sammen i Vorbasse for: ”Alene kan vi intet, men sammen kan vi alt.”

Lad os få fyldt rammerne ud. Brug hjemmesiden, brug den dagligt, brug den som startside, brug den til jeres programmer, brug den til opslag og brug den som debatforum - det er kun fantasien der sætter grænser. Kort sagt, brug den. Vi har brug for alle – det er vores ansvar, dit og mit.

Kom nu – tag ved – og hold ved, så vi kan få en af Danmarks bedste hjemmesider.