Vorbasse KFUM Idrætsforening 2018/2019

Klik på billedet for at læse om de forskellige tilbud!


Tilmeld dig her.

U18 har fået nyt spillersæt

Vorbasse KFUM Håndbolds U18 drenge, har fået sponsoreret et lækkert spillersæt. Sættet er blevet sponsoreret af EgKris Smedie & VVS. 

Vi takker mange gange for sponsorartet! TAK!

Bierfest anno 2018

Så er vores ambassadører, atter gået i gang med at finde deltagere til vores herlige bierfest den 14. april 2018!

Så kom og oplev den fantastiske stemning som ved en ægte Oktoberfest! Vi har pyntet hallen, sørget for musikken og selvfølgelig også en ”Wienersnitzel” mit Alles! Vores øl vil blive serveret af barmfagre ”Heidi’er” og gutter i lederhosen

PRIS: 350,- (+ 10,- i billetgebyr). Prisen er inklusiv mad og garderobe.

Hallens døre åbnes klokken 12:00 og festen starter klokken 12:45!

Igen i år kommer top orkestreret Top-Seven og sørger for musik og dans, non-stop i hele syv timer! 

Som skrevet, er billetsalget startet hos vores fest ambassadører.

Har du spørgsmål bedes du rette henvendelse til Vorbasse KFUM Håndbolds formand, Gitte Larsen på enten mobil: 29 11 58 30, eller på mail gjla@os.dk

Vil du genskabe de gode minder fra bierfest anno 2016, så se denne video: https://www.youtube.com/watch?v=Lp8JtpKZZVE

 

Ambassadørene

Navn på delstat

Navn på ambassadør

Telefonnummer

E-mail adresse

Baden-Württemberg

Majbrit Hansen

Mie/Michel

22 22 76 57

Extremehair@live.dk

Bayern

Lissy Høgh

31 61 68 01

bentras@ofir.dk

Sachsen

Lene Aagaard

23 67 77 71

Knup-svane@hotmail.com

Hessen

Brian Nielsen

30 20 50 91

Knup-svane@hotmail.com

Bremen

Silvia Käfer & Elsa Marie

41 62 50 19

Artofnails@godmail.dk

Sachsen-Anhalt

Gitte Larsen & Jan Larsen

29 11 58 30

Gjla@os.dk

Berlin

Casper Høgh & Simon Starup

61 79 01 95

50 74 62 40

Efb19@hotmail.com

Mercklenburg-Vorpommern

Ina Elbæk

61 79 37 76

Inalarsen74@gmail.com

Niedersachen

Bjarne Hansen

60 64 33 90

Bshansen3390@gmail.com

Nordrhein-Westfalen

Caroline & Daniel

24 82 20 80

Caroline6623@gmail.com

Rheinland-Pflaz

Thomas Hansen

40 95 71 41

Hovborgvej4@gmail.com

Saaland

Mie Haugaard Svendsen

Susanne

29 20 95 16

miehagaardsvendsen@gmail.com

Susannesgaardschultz@hotmail.com

 

Brandenburg

Mathias Jensen

61 67 30 84

Mathiasjensen2@hotmail.com

Voksen/Barn håndbold 2017/2018

Så er datoerne for Voksen/Barn håndbold fastlagt!

16. September 2017
21. Oktober 2017
4. November 2017

9. December 2017

6. Januar 2018
10. Februar 2018
3. Marts 2018

Til Voksen/Barn håndbold handler det om at have det sjovt sammen i mens man får en smule kendskab til at spille håndbold. Voksen/Barn håndbold er en helt fantastisk måde for de helt små at starte deres rejse med håndbolden! Og vi kan med sikkerhed sige at det bliver fantastisk! Vores fantastiske trænerteam, bestående af Berit Hansen og Charlotte B. Lundsgaard står klar for første gang lørdag den 16/9 klokken 10.00-11.00 i Vorbasse Fritidscenter.

 

Husk at tilmeld jer på Vorbasse.dk/haandbold 

Vorbasse KFUM Håndbold søger herre træner.

Som overskriften siger, står vi, Vorbasse KFUM Håndbold, og mangler en kompetent herre træner. Vorbasses herre spiller i serie 2 rækken, med en forhåbning om at rykke op i serie 1 inden for de kommende sæsoner, men dette er ikke muligt uden en kompetent træner. Drengene rykkede op i jyllandsserien i sæson 2015-2016, men måtte desværre trække holdet, da en del spillere rykkede til andre klubber. Dette var selvfølgelig ærgerligt, men herrerne som blev tilbage var klar på at give den en skalle i serie 2.

Udover dette serie 2 hold, har klubben også deres faste serie 3 hold. Et nyt tiltag er klubbens U18 drenge, som også står og mangler en fast træner, indtil at vi i klubben får skaffet en fast træner, vil udvalgsmedlemmet, Mathias Jensen, stå for træningen.

Hvis du føler du er klar til at tage opgaven op og blive træner i Vorbasse KFUM Håndbold, så kontakt enten vores ungdomsansvarlige, Mathias Jensen på mobil 61 67 30 84 eller mail mathiasjensen2@hotmail.com, eller vores senioransvarlige, Casper Høgh på mobil 61 79 01 95.


Vorbasse KFUM Håndbold takker for sæson 2016-2017

Så er sæson 2016-2017 randt mod enden. Året har været spækfyld med mange gode oplevelser, både for store og for små. Vi har alle lært noget nyt både på og udenfor håndbold banen. Nogen har fået nye venner, andre har haft det sjovt med gamle holdkammerater – og det er noget af det vigtigste når vi spiller håndbold i Vorbasse KFUM.

Hvordan er det gået vores hold? – Det er gået super! Vi har i år, ikke haft nogen oprykninger, som vi kunne prale med sidste år, men vi har fået en masse nye spillere. Hvis vi skal starte fra en ende af, starter vi med de mindste.

De mindste er nemlig vores ’Forældre/barn håndbold’ som er blevet styret af Berit Riiskjær Hansen og Charlotte Bertelsen Lundgaard. Holdet har hygget sig gevaldigt, og nye børn har fået smag for sporten! Vorbasse KFUM Håndbold vil hjertens gerne sige tusind tak til Berit og Charlotte for at lægge at være med til at fange de små i en tidlig alder, så vi bliver ved med at have håndbold i Vorbasse! – TAK!

Det næste hold er vores U6 og U8 hold, som er blevet ledet/trænet af Bente Tofte og Peter Thomsen, dog med en kæmpe hjælp fra de to stjernetrænere Julie Thomsen og Patrick Tofte. I gør også et kæmpe stykke arbejde for Vorbasse KFUM Håndbold, og for de unge håndbold talenter. U6 og U8 har ikke spillet i en JFH/DHF turnering, men har spillet masser af maxtotal håndbold, hvilket børnene er helt vilde med! En kæmpe tak skal det lyde til Bente, Peter, Julie og Patrick! – TAK!

Vi rykker en årgang længere op – U10 drenge og piger. Her har vi haft en utrolig fremgang, hvilket nok skyldes de kompetente top trænere, som på drenge siden er Hanne Løvbjerg Jensen og Kirsten Marie Povlsen, og på pige siden er Gert Thomsen, med den fantastiske ’hold-mutter’ Gitte Thomsen. Drengene har spillet i en JFH turnering, hvor de har spillet i C-rækken. Drengene ender helt i toppen i rækken, nemlig med på en første plads med 14 point og en målscore på +51! Så flot drenge! Pigerne har ikke spillet i en JHF/DHF turnering, men har ligesom U6/U8 været en del af maxtotal-håndbold. Pigerne har været til en del stævner, hvor de har haft det så sjovt! Vi i Vorbasse KFUM Håndbold vil gerne takke Hanne, Kirsten Marie, Gert og Gitte for et fantastisk arbejde med børnene, det har i gjort fantastisk! – TAK!

Næste trin på trappen er lidt større end de sidste – Nemlig U14 piger. U14 pigerne er lidt vores flotte hvide svane i år. Holdet startede med ikke at skulle oprettes, da der var for lidt spillere. Men så kom Vorbasse Skoles mediehold på banen! Medieholdet, med Camilla Tofte i spidsen, lavede en fantastisk video om hvordan det er at spille på Vorbasses U14 pigehold. Videoen gav pote og der kom 7 nye spillere til! Vi vil gerne sige tusind tak til Camilla og Vorbasse Skoles Medie hold for det fantastiske arbejde! Pigerne spillede i en JHF turnering, hvor de spille i U14 pige B-rækken. Vi kan desværre ikke sige hvilken plads pigerne oprindelig ende på, da der har været lavet en fejl i DHF system, og puljen blev ’genstartet’ her til sidst. Men pigerne gjorde det super! Men ej at forglemme de to fantastiske trænere – Emma Eneberg og Maria Askholm. I har gjort et uforglemmeligt stykke arbejde i vores kære lille forening! – TAK!

U16 drenge. Et hold som virkelig har lært noget og udviklet sig. Holdet blev ført an af Bruno Due og Tommy Saugmann, som begge har gjort et lækkert stykke arbejde. Drengene er virkelig nogle gutter, som kæmper med alt hvad de har kært, eller næsten i hvert fald. De fleste af drengene har både spillet fodbold og håndbold i den både opstarten og slutningen af sæsonen – og det er noget vi i Vorbasse KFUM Håndbold virkelig tager hatten af for! Det er fantastisk at i viser lysten og modet til at dyrke to sportsgrene på samme tid. I stopper ikke et hverken halvvejs i håndboldsæsonen eller fodboldsæsonen for at skifte sportsgren, men i gør jeres ’arbejde’ færdigt! Det er endelig noget i skal holde fast i, og ikke droppe når i kommer længe frem i rækkerne. I viser at det er muligt og det skal i have en kæmpe cadeau for! Og Bruno og Tommy har tilpasset deres træning efter drengene og deres fodbold – så flot! Drengene spillede i en JHF turneringen hvor de spillede U16 drenge B-rækken. Drengene endte på en lækker anden plads med 13 point, blot et point bag første pladsen, og en målscore på +31.
Bruno og Tommy, i skal have et kæmpe stort TAK for jeres indsats i denne sæson, i har gjort det fremragende! TAK!

Serie 3 og serie 2 herre har i år også gennem gået en udvikling i sig selv. Serie 2 startede ud med at have Bjarne Siersbæk som træner, men det samarbejde blev brudt midtvejs, i enighed mellem Bjarne, holdet og udvalget. Dog skulle holdet ikke stå uden træner, så Bruno Due og Morten Iversen trådte til for at lede serie 2. Serie 2 ende på en delt anden plads med 10 point, også blot et point bag første pladsen.
 
 Serie 3 herrerne startede sæsonen ud med at spille i serie 2, hvor de til jul desværre måtte se sig slået af et stærkt Fredericia hold, og derfor måtte rykke tilbage i serie 3. Serie 3 endte på en flot 3 plads med 11 point og en målscore på -1. Holdet blev styret af Casper Høgh.
   En stor tak skal det lyde til Bjarne, Casper, Bruno og Morten! – TAK!

Så kommer vi til det sidste hold – Serie 2 damer. Holdet har bestået af en blanding mellem nye U18 spillere og rutinerede damespillere, som har fundet en fantastisk kombination og spiller super! Vi kunne desværre ikke finde en træner til jer i starten af sæsonen, så Stine Bo Blenker valgte at træde til. Og det har vidst ikke været et helt dårligt valg. Stine har gjort et fantastisk stykke arbejde med holdet. Stine – du skal have en stor cadeau for dit arbejde med holdet! TAK!

Så skal vi også sige tak til en person som sidste år valgte at træde til, for at hjælpe foreningen. Dog ikke som træner eller holdleder, men som manden der har stået med ansvaret for at planlægge alle kampene for holdene! Klaus Brun vi, resterne af udvalget, vil gerne sige tusind tak for din indsats i løbet af sæsonen! Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig!

Til sidst vil vi i Vorbasse KFUM Håndbold gerne sige tak til jer alle! Både spillere, forældre, trænere og alle andre som har været med i vores lille forening i sæsonens løb. TAK!

Ses vi ikke før – så ses vi i sæsonen 2017-2018! På gensyn!

Tak for denne gang! - Bierfest anno 2017

Nu er det godt nok ved at være et stykke tid siden at Vorbasse Bierfest anno 2017 løb af stablen. Vi i Vorbasse KFUM Håndbold vil først og fremmest sige tusind tak for en fantastisk fest - det var bare super hyggeligt!

Derud over kan vi lige komme med lidt tal.
- Vi drak 3,1 liter øl pr mand i gennemsnit. Det er dog ikke lige så meget som sidste år, som var 3,25, men det er stadig en del over gennemsnittet!
- Vi solgte cirka 3 gange så mange shots i år, i forhold til sidste år!
- Vi var cirka 540 mennesker i år, hvor vi sidste år var cirka 480!

Så ud fra det må vi kunne konkludere at bierfest i Vorbasse er en succes. Så må vi jo se om der også er bierfest igen næste år! (Pssst. det er der! Den 14. april 2018, Vorbasse Fritidscenter, klokken 13:00 - be there!)


Vorbasse KFUM Håndbold præsentere: Bierfest d. 1. april 2017

Så er vores ambassadører, atter gået i gang med at finde deltagere til vores herlige bierfest den 1. april 2017!

Så kom og oplev den fantastiske stemning som ved en ægte Oktoberfest! Vi har pyntet hallen, sørget for musikken og selvfølgelig også en ”Wienersnitzel” mit Alles! Vores øl vil blive serveret af barmfagre ”Heidi’er” og gutter i lederhosen

PRIS: 350,- (+ 10,- i billetgebyr). Prisen er inklusiv mad og garderobe.

Hallens døre åbnes klokken 12:00 og festen starter klokken 12:45!

Igen i år kommer top orkestreret Top-Seven og sørger for musik og dans, non-stop i hele syv timer! 

Som skrevet, er billetsalget startet hos vores fest ambassadører.

Har du spørgsmål bedes du rette henvendelse til Vorbasse KFUM Håndbolds formand, Gitte Larsen på enten mobil: 29 11 58 30, eller på mail gjla@os.dk

Vil du genskabe de gode minder fra bierfest anno 2016, så se denne video: https://www.youtube.com/watch?v=Lp8JtpKZZVE

Ringkøbing Håndbold vs Team Esbjerg

Kære alle! Sæt kryds i kalenderen den 25 august! Ringkøbing Håndbold og Team Esbjerg kommer nemlig til lille Vorbasse og spiller i Vorbasse Fritidscenter! Jeg ved at kampledelsen og Vorbasse KFUM Håndbold arbejder på MAX for at finde sponsorer, lave tribuner og meget mere, for at skabe en KÆMPE håndbold fest! Som vi siger i Vorbasse, dog med et lille twist! "Ses vi ikke før - ses vi til håndboldkamp den 25. august kl. 19.00 i Vorbasse Fritidscenter!

 

[UPDATE]

Så er vi kommet videre med vores projekt ligakamp i Vorbasse!

Det er nu muligt at købe billetter på følgende link til kampen!
Priserne er:
50 kroner (plus gebyr og moms) for siddepladser
30 kroner (plus gebyr og moms) for ståpladser

Billetterne kan købes på følgende link:

https://greenticket.dk/event/3368?hash=165a59f7cf3b5c4396ba65953d679f17

Vi håber at i alle bakker op om vores arrangement med godt humør og masser af håndboldglæde!

Håndboldudvalget i Vorbasse

Her er vi: Håndboldudvalget i Vorbasse

Vi er et hold på 6, der vil gøre alt for at vi har mange tilfredse håndboldspillere i Vorbasse.. Vi har nogle dygtige, engagerede frivillige trænere, som hver uge gør alt hvad de kan for at lære store som små alle håndboldens finurligheder.. Og hvem ved om der er en dag dukker en ny Anja Andersen op.

Til højre kan I finde oplysninger om alt hvad I skal vide om håndbold i Vorbasse. Ellers er I meget velkommen til at tage kontakte til en af os fra udvalget.

Fra venstre: Mathias Jensen, Stine Bo Blenker, Jette Terkelsen, Klaus Brun, Casper Høgh, Gitte Larsen