Vorbasse KFUM Håndbold takker for sæson 2016-2017

Så er sæson 2016-2017 randt mod enden. Året har været spækfyld med mange gode oplevelser, både for store og for små. Vi har alle lært noget nyt både på og udenfor håndbold banen. Nogen har fået nye venner, andre har haft det sjovt med gamle holdkammerater – og det er noget af det vigtigste når vi spiller håndbold i Vorbasse KFUM.

Hvordan er det gået vores hold? – Det er gået super! Vi har i år, ikke haft nogen oprykninger, som vi kunne prale med sidste år, men vi har fået en masse nye spillere. Hvis vi skal starte fra en ende af, starter vi med de mindste.

De mindste er nemlig vores ’Forældre/barn håndbold’ som er blevet styret af Berit Riiskjær Hansen og Charlotte Bertelsen Lundgaard. Holdet har hygget sig gevaldigt, og nye børn har fået smag for sporten! Vorbasse KFUM Håndbold vil hjertens gerne sige tusind tak til Berit og Charlotte for at lægge at være med til at fange de små i en tidlig alder, så vi bliver ved med at have håndbold i Vorbasse! – TAK!

Det næste hold er vores U6 og U8 hold, som er blevet ledet/trænet af Bente Tofte og Peter Thomsen, dog med en kæmpe hjælp fra de to stjernetrænere Julie Thomsen og Patrick Tofte. I gør også et kæmpe stykke arbejde for Vorbasse KFUM Håndbold, og for de unge håndbold talenter. U6 og U8 har ikke spillet i en JFH/DHF turnering, men har spillet masser af maxtotal håndbold, hvilket børnene er helt vilde med! En kæmpe tak skal det lyde til Bente, Peter, Julie og Patrick! – TAK!

Vi rykker en årgang længere op – U10 drenge og piger. Her har vi haft en utrolig fremgang, hvilket nok skyldes de kompetente top trænere, som på drenge siden er Hanne Løvbjerg Jensen og Kirsten Marie Povlsen, og på pige siden er Gert Thomsen, med den fantastiske ’hold-mutter’ Gitte Thomsen. Drengene har spillet i en JFH turnering, hvor de har spillet i C-rækken. Drengene ender helt i toppen i rækken, nemlig med på en første plads med 14 point og en målscore på +51! Så flot drenge! Pigerne har ikke spillet i en JHF/DHF turnering, men har ligesom U6/U8 været en del af maxtotal-håndbold. Pigerne har været til en del stævner, hvor de har haft det så sjovt! Vi i Vorbasse KFUM Håndbold vil gerne takke Hanne, Kirsten Marie, Gert og Gitte for et fantastisk arbejde med børnene, det har i gjort fantastisk! – TAK!

Næste trin på trappen er lidt større end de sidste – Nemlig U14 piger. U14 pigerne er lidt vores flotte hvide svane i år. Holdet startede med ikke at skulle oprettes, da der var for lidt spillere. Men så kom Vorbasse Skoles mediehold på banen! Medieholdet, med Camilla Tofte i spidsen, lavede en fantastisk video om hvordan det er at spille på Vorbasses U14 pigehold. Videoen gav pote og der kom 7 nye spillere til! Vi vil gerne sige tusind tak til Camilla og Vorbasse Skoles Medie hold for det fantastiske arbejde! Pigerne spillede i en JHF turnering, hvor de spille i U14 pige B-rækken. Vi kan desværre ikke sige hvilken plads pigerne oprindelig ende på, da der har været lavet en fejl i DHF system, og puljen blev ’genstartet’ her til sidst. Men pigerne gjorde det super! Men ej at forglemme de to fantastiske trænere – Emma Eneberg og Maria Askholm. I har gjort et uforglemmeligt stykke arbejde i vores kære lille forening! – TAK!

U16 drenge. Et hold som virkelig har lært noget og udviklet sig. Holdet blev ført an af Bruno Due og Tommy Saugmann, som begge har gjort et lækkert stykke arbejde. Drengene er virkelig nogle gutter, som kæmper med alt hvad de har kært, eller næsten i hvert fald. De fleste af drengene har både spillet fodbold og håndbold i den både opstarten og slutningen af sæsonen – og det er noget vi i Vorbasse KFUM Håndbold virkelig tager hatten af for! Det er fantastisk at i viser lysten og modet til at dyrke to sportsgrene på samme tid. I stopper ikke et hverken halvvejs i håndboldsæsonen eller fodboldsæsonen for at skifte sportsgren, men i gør jeres ’arbejde’ færdigt! Det er endelig noget i skal holde fast i, og ikke droppe når i kommer længe frem i rækkerne. I viser at det er muligt og det skal i have en kæmpe cadeau for! Og Bruno og Tommy har tilpasset deres træning efter drengene og deres fodbold – så flot! Drengene spillede i en JHF turneringen hvor de spillede U16 drenge B-rækken. Drengene endte på en lækker anden plads med 13 point, blot et point bag første pladsen, og en målscore på +31.
Bruno og Tommy, i skal have et kæmpe stort TAK for jeres indsats i denne sæson, i har gjort det fremragende! TAK!

Serie 3 og serie 2 herre har i år også gennem gået en udvikling i sig selv. Serie 2 startede ud med at have Bjarne Siersbæk som træner, men det samarbejde blev brudt midtvejs, i enighed mellem Bjarne, holdet og udvalget. Dog skulle holdet ikke stå uden træner, så Bruno Due og Morten Iversen trådte til for at lede serie 2. Serie 2 ende på en delt anden plads med 10 point, også blot et point bag første pladsen.
 
 Serie 3 herrerne startede sæsonen ud med at spille i serie 2, hvor de til jul desværre måtte se sig slået af et stærkt Fredericia hold, og derfor måtte rykke tilbage i serie 3. Serie 3 endte på en flot 3 plads med 11 point og en målscore på -1. Holdet blev styret af Casper Høgh.
   En stor tak skal det lyde til Bjarne, Casper, Bruno og Morten! – TAK!

Så kommer vi til det sidste hold – Serie 2 damer. Holdet har bestået af en blanding mellem nye U18 spillere og rutinerede damespillere, som har fundet en fantastisk kombination og spiller super! Vi kunne desværre ikke finde en træner til jer i starten af sæsonen, så Stine Bo Blenker valgte at træde til. Og det har vidst ikke været et helt dårligt valg. Stine har gjort et fantastisk stykke arbejde med holdet. Stine – du skal have en stor cadeau for dit arbejde med holdet! TAK!

Så skal vi også sige tak til en person som sidste år valgte at træde til, for at hjælpe foreningen. Dog ikke som træner eller holdleder, men som manden der har stået med ansvaret for at planlægge alle kampene for holdene! Klaus Brun vi, resterne af udvalget, vil gerne sige tusind tak for din indsats i løbet af sæsonen! Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig!

Til sidst vil vi i Vorbasse KFUM Håndbold gerne sige tak til jer alle! Både spillere, forældre, trænere og alle andre som har været med i vores lille forening i sæsonens løb. TAK!

Ses vi ikke før – så ses vi i sæsonen 2017-2018! På gensyn!

Håndboldudvalget i Vorbasse

Her er vi: Håndboldudvalget i Vorbasse

Vi er et hold på 6, der vil gøre alt for at vi har mange tilfredse håndboldspillere i Vorbasse.. Vi har nogle dygtige, engagerede frivillige trænere, som hver uge gør alt hvad de kan for at lære store som små alle håndboldens finurligheder.. Og hvem ved om der er en dag dukker en ny Anja Andersen op.

Til højre kan I finde oplysninger om alt hvad I skal vide om håndbold i Vorbasse. Ellers er I meget velkommen til at tage kontakte til en af os fra udvalget.

Fra venstre: Mathias Jensen, Stine Bo Blenker, Jette Terkelsen, Klaus Brun, Casper Høgh, Gitte Larsen