Velkommen til Vorbasse KFUM håndbolds hjemmeside

Du har nu fundet frem til Vorbasse KFUM håndbolds hjemmeside. Vi er en afdeling under Vorbasse KFUM Idrætsforening. Vi tilbyder træning efterår/vintersæsonen fra helt små hænder til de store hænder, se mere under punktet vores hold

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, hvor udgangspunktet er, at bolden er i centrum.  Vi satser på bredden, så alle er velkommen i vores afdeling. Vores dygtige trænere og hjælpetrænere er alle frivillige kræfter, der hver især brænder for at udvikle håndbold i Vorbasse. De er derfor uundværlige i det store stykke arbejde de yder for at alle vores medlemmer kan få en god oplevelse til træning eller til kamp.

Den eneste forudsætning for at blive medlem hos os er, at du kan lide at løbe efter en bold og gerne vil være en del af et holdfællesskab, hvor der er plads til alle. Der er forskellige muligheder for alle aldre, fra voksen/barn håndbold til seniorhold.   Mange benytter sig allerede af vores tilbud, men vi vil også gerne se netop DIG... Så tjek de forskellige hold og træningstider under punktet ”vores hold”

Vil du finde informationer omkring vores håndboldklub, så kan du gå på facebook og synes godt om Vorbasse KFUM Håndbold.
Du er altid velkommen til at tage kontakt til en fra håndboldudvalget, så hjælper vi dig gerne med evt. spørgsmål .

Vorbasse KFUM Idrætsforening 2022/2023

Klik på billedet for at læse om de forskellige tilbud!


Tilmeld dig her.