Ny server

I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside for Vorbasse, har det været nødvendigt at flytte til en ny server. Alle emailadresser der ender på @vorbasse.dk bliver også flyttet til denne server.

Hvad betyder det for mig?

Hvilken betydning det vil få, er forskelligt fra person til person. De der anvender Microsoft Outlook hvil på lang sigt ikke mærke nogen forskel, mens de som plejer at tjekke deres mail via Internet Explorer vil opleve at det er lidt anderledes.

Fælles for alle er dog at man får et nyt kodeord. Det skyldes at det ikke er muligt at kopiere de eksisterende konti automatisk, hvorfor vi manuelt har oprettet alle emailadresser. Du kan dog foregribe dette ved at ændre din kode tilbage til den du har været vant til. Længere nede på siden er der en lille instruktionsvideo som viser 2 ting.

  1. Den viser hvordan du ændrer dit afsendernavn, hvilket kun er relevant for dem som vil bruge mail via Internet Explorer.
  2. Den viser hvordan du ændrer din adgangskode, hvilket er relevant for alle der ønsker at anvende en anden adgangskode end den man er blevet tildelt.

Tryk her for at gå til videoen.

Hvad med mine gemte emails?

De fleste har modtaget emails gennem tiden som de gerne vil beholde. Hvis du anvender Outlook og ordene "POP3" eller "IMAP" ikke siger dig noget, så kommer du sandsynligvis ikke til at opleve nogen problemer.

Hvis du ved du anvender "IMAP" eller hvis du på nuværende tidspunkt kun bruger din email via Internet Explorer, så vil de mails du har gemt forsvinde når din email bliver flyttet over på din nye server. I dette tilfælde bedes du venligst tage en backup af dine emails i dit mailprogram. Dette kan du f.eks. gøre ved at skifte protokollen til POP3, som derved downloader alle dine mails fra serveren.

Hvad hvis jeg har problemer?

Hvis du har problemer med at få din nye email til at virke, så har vi oprettet en lille opslagstavle, hvor du kan se hvilke problemer andre har haft, og kan læse de svar der er givet. I det tilfælde det ikke løser dit problem kan du skrive et nyt opslag og få svar på den måde. Tryk her for at komme til oversigten over problemer.