Vorbasse Svømmeklub

Du har nu fundet frem til Vorbasse svømmeklubs hjemmeside. Vi er en afdeling under Vorbasse KFUM Idrætsforening. Vi har til formål at udbyde svømmeundervisning til alle interesserede - uanset alder, niveau eller behov.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, hvad enten du er guldfisk eller haj i vandet. Fra babysvømning til pensionister, så er alle velkomne i vores afdeling. Vores trænere er uddannede til at undervise i svømning, og vores dygtige hjælpetrænere er uundværlige i det store stykke arbejde de yder, for at netop vores medlemmer føler sig trygge i vandet. 

Den eneste forudsætning for at blive medlem hos os er, at du kan lide at være i vandet - eller gerne vil blive dus med vandet. Der er forskellige muligheder for vandaktiviteter; svømmeundervisning for alle aldre, børn og voksne, et motionshold, familiesvømning med tid til nærvær, og så er der knald på fitness-holdet, hvor pulsen bliver sat i vejret. Mange benytter sig af vores tilbud, men vi vil også gerne se netop DIG...

Vorbasse Svømmeklub leder efter forstærkning

Det nuværende udvalg har brug for nye kræfter, da de administrative opgaver er vokset gennem tiderne, som vi gerne vil dele ud på flere hænder nu.

Vi er 4 i udvalget, som alle fortsat gerne vil være med, så du kommer ikke til at sidde alene, som nyt udvalgsmedlem i Svømmeklubben.

Der er god opbakning fra både svømmere, trænere og de nuværende udvalgsmedlemmer.
Klubben har en fornuftig økonomi og er en del af Vorbasse KI (Kfum Idræt), hvor der også er masser af erfaring at trække på.

Vi leder efter 2 nye medlemmer til vores udvalg, som kan give klubben et løft og se på opgaverne med nye øjne. Den nuværende gruppe har masser af erfaring at trække på, men vi synes også at der trænger til at ske noget nyt.

Om os:

Carina, 27 år, bor i Brørup, mor til Oskar på 2 år og har været med i svømmeklubben i 15 år, som både træner, udvalgsmedlem og tidligere også formand. Til daglig arbejder Carina, som socialrådgiver i Jobcenter Haderslev.
Tlf. 2990 7324 – carina.hoegh@live.dk

Marianne, 53 år, bor i Vorbasse, mor til 4 og har været involveret i svømmeklubben i flere omgange – i alt ca. 20 år. Marianne er uddannet pædagogisk assistent og leder lige nu efter et flexjob.  
Tlf. 5058 1280 – mh@vorbassemail.dk

Trine, 23 år og pt bosiddende i Esbjerg, hvor hun læser til socialrådgiver på 2. år. Trine har været med i Svømmeklubben som træner i 10 år, og de sidste 5 år også som udvalgsmedlem.
Tlf. 2049 1038 – trinevn@jubii.dk

Dianna, 38 år, også boende i Vorbasse, sammen med mand og bonusbørn. Dianna arbejder som Business Controller og fritiden bruges blandt andet i Svømmeklubben, hvor hun har været med i næsten 25 år.
Tlf. 2067 4488 – dfv@vorbasse.dk

Om jer:

Du har lyst til at være med til at lede en svømmeklub med god økonomi sammen med en erfaren gruppe.

Du behøver ikke have kendskab til svømning, for at kunne være med i udvalget.

Du kan godt lide administrative opgaver og vil gerne bruge dine lederevner i praksis.

Eller du er god til computere og fx har en Facebook-administrator i maven.

Vi er klar til at inddrage jer allerede nu, så tøv ikke og giv jer til kende.

På vores hjemmeside på Vorbasse.dk og på vores Facebook-side kan du læse mere om de opgaver, som vi løser i udvalget lige nu, for at se om det er noget for dig.

Hvis I har spørgsmål, så må I meget gerne ringe og tage en snak med en af os. 
Vi glæder os til at høre fra jer!

Vorbasse KFUM Idrætsforening 2018/2019

Klik på billedet for at læse om de forskellige tilbud!


Tilmeld dig her.

TRÆNERJOB??

Går du og drømmer om at hjælpe i din forening?

Vi har altid brug for din hjælp - så tøv ikke - henvend dig til svømmeklubben, og vi finder et hold til dig. Har du lyst at hjælpe babyer, børn, unge, voksne?? - vi har hold til dem alle.

Eller mangler vi et hold, som du vil være med til at starte op???
Gravide-svømning?
Vand polo?
Familie-Træning?
Aqua-spinning?
Pulstræning i vand?
Aqua-running?

Lad os høre fra dig!