Vorbasse Svømmeklub

Du har nu fundet frem til Vorbasse svømmeklubs hjemmeside. Vi er en afdeling under Vorbasse KFUM Idrætsforening. Vi har til formål at udbyde svømmeundervisning til alle interesserede - uanset alder, niveau eller behov.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, hvad enten du er guldfisk eller haj i vandet. Fra babysvømning til pensionister, så er alle velkomne i vores afdeling. Vores trænere er uddannede til at undervise i svømning, og vores dygtige hjælpetrænere er uundværlige i det store stykke arbejde de yder, for at netop vores medlemmer føler sig trygge i vandet. 

Den eneste forudsætning for at blive medlem hos os er, at du kan lide at være i vandet - eller gerne vil blive dus med vandet. Der er forskellige muligheder for vandaktiviteter; svømmeundervisning for alle aldre, børn og voksne, et motionshold, familiesvømning med tid til nærvær, og så er der knald på fitness-holdet, hvor pulsen bliver sat i vejret. Mange benytter sig af vores tilbud, men vi vil også gerne se netop DIG...

TRÆNERJOB??

Går du og drømmer om at hjælpe i din forening?

Vi har altid brug for din hjælp - så tøv ikke - henvend dig til svømmeklubben, og vi finder et hold til dig. Har du lyst at hjælpe babyer, børn, unge, voksne?? - vi har hold til dem alle.

Eller mangler vi et hold, som du vil være med til at starte op???
Gravide-svømning?
Vand polo?
Familie-Træning?
Aqua-spinning?
Pulstræning i vand?
Aqua-running?

Lad os høre fra dig!