vorbasse.dk

Hjemmesiden vorbasse.dk, udgør krumtappen i Lokalrådets interaktive kommunikation ikke alene med borgerne i Vorbasse sogn, men med alle, der gerne vil vide noget om os.

En aktiv og opdateret hjemmeside er et uvurderligt redskab i bestræbelsen på at skabe og fastholde en fælles opfattelse af, hvem vi er, og hvor vi ønsker os hen.

Det er her de mange foreninger annoncerer deres arrangementer, det er her potentielle tilflyttere kan finde en bolig, og det er her, vi orienterer os om forhold, som fx. kommunen, og andre hel- eller halvoffentlige institutioner, finder væsentlige.

Tilsvarende er enhver markedsføring af Vorbasse som et samfund, der har noget at byde på for potentielle tilflyttere utænkelig uden vorbasse.dk, og det er stort set umuligt at udpege et eneste punkt i Vorbasses udviklingsplan, som ikke direkte forudsætter et velfungerende kommunikationssystem.

vorbasse.dk kan ikke fungere uden opbakning fra alle foreninger, institutioner og erhvervslivet, som har nyheder og arrangementer at fortæller om og invitere til.

Send nyheder og arrangementer til vorbasse@vorbasse.dk