Vorbasse KFUM Idrætsforening 2017/2018

Klik på billedet for at læse om de forskellige tilbud!


Tilmeld dig her.

Gratis kontingent

Vi tror på aktive børn og unge!

Derfor giver vi en gave til alle elever på Vorbasse Skole, som går i 7. årgang i skoleåret 16/17. 
Gavekortet kan bruges til en valgfri aktivitet under Vorbasse KFUM Idrætsforening - se mere på www.vorbasse.dk/kfumonline - i hele sæson 2017-2018!

Gavekortet kan printes på www.vorbasse.dk/kfumonline - og afleveres til træneren på holdet.
Husk at udfylde navn, adresse og tlf.nr for at gavekortet er gyldigt.

Årets idrætsnavn

Emma har haft sin daglige gang i Vorbasse svømmeklub i mere end 20 år. Hun startede med babysvømning og har ellers deltaget på alle hold og flere hold samtidig. Siden den første svømmetur i det ”varme bassin” har hun været en dedikeret vandhund og medlem af Svømmeklubben.

Begejstringen for vand og svømning giver Emma gerne videre til børnene i Vorbasse og omegn.

Emma er en pige med stort overskud, møder altid velforberedt op til undervisningen og hendes svømmere elsker at blive udfordret af hendes altid nytænkende ideer til undervisningen.

Emma fik i starten af denne svømmesæson hjulpet et barn, som var havnet i en uheldig situation og ikke selv kunne svømme i land. Hun formåede at holde hovedet koldt i en situation, hvor der kunne have været skabt kaos, og de andre børn kunne være blevet bange.

I stedet opdagede ingen situationen, hverken børn i vandet eller forældre på kanten.

Drengen blev i vandet, fordi hun skabte tryghed for ham og trods en ubehagelig oplevelse for ham, kom han til svømning igen næste gang. Hun var lyn hurtig til at få hjælpetrænerne til at fortsætte med undervisningen og når man kan holde hovedet så koldt i sådan en situation, synes jeg helt sikker at man fortjener en skulderklap.

 

Emmas har tabt sit hjerte til det våde element og ikke mindst Vorbasse svømmeklub og hun tænker hele tiden på, hvorledes kan vi trække specielt børn og unge, men også voksne til fritidscentret, men specielt svømmehallen, hvordan gør vi det interessant og sjovt at være i Vorbasse Svømmehal, når Lalandia er 17 km væk?

Senest forsøgte Emma og hendes veninde sig med ”ung fest”, der blev en stor succes med stort fremmøde, men samtidig fik Svømmeklubben og Fritidscentret en flot omtale i nyhedsmedierne.

Emma er nu på vej på videreuddannelse og derfor hendes sidste sæson i svømmeklubben. Vi synes hun fortjener mere end et stort tak for hendes indsats i svømmeklubben, derfor indstiller vi Emma Raun fra Vorbasse Svømmeklub til Året Idrætsnavn.

 

Sååå… Hermed kåres Emma Raun til Årets Idrætsnavn i Vorbasse KFUM Idrætsforening

STORT TILLLYKKE, EMMA!

 

Ledergruppen har konstitueret sig for 2017/2018

Foreningsformand: Ole Velo Jensen
Aktivitetsformand: Mathias Jensen
Økonomiformand: Dianna Vejgaard
Supplerende medlemmer: Susanne Svendsen og Helle Højmark

Boost trivsel i Vorbasse KFUM Idræt

 

Torsdag aften var mødelokalerne i Vorbasse Fritidscenter fyldt med frivillige fra Vorbasse KFUM Idræt. Næsten 60 trænere og udvalgsmedlemmer var mødt op til et fælles arrangement med overskriften Boost Trivslen.

Aftenen var arrangeret af foreningen selv i samarbejde med DGI Sydvest, og skal være med til at samle foreningen og give dem inspiration til deres arbejde i foreningen.

Foreningsformanden i Vorbasse KFUM Idræt, Ole Velo, fortæller: "Aftenens arrangement blev sat på programmet, da Ledergruppen ønsker at samle hele foreningen til fælles forståelse for nogle af de udfordringer, som vi alle kan møde i foreningslivet. Det er ikke forskel på om man er senior håndboldtræner, Livredder i svømning eller hjælpeinstruktør i gymnastikafdelingen, og med et fælles arrangement ønsker vi, at vise vores frivillige, at vi er sammen om opgaverne. Der er et kæmpe netværk i så stor en forening, og det skal vi huske af bruge - også på tværs af aktiviteterne."

Aftenen bød teori om sårbare børn og unge, konkrete tegn på sårbarhed, den gode snak, og forældresnakken. Baggrunde for sårbarhed og hvad vi som forening kan gøre.

Der var også øvelser med rollespil, spaghetti-tårne, fange-fingre-leg og hemmelige venner.

Der blev lyttet, snakket og delt erfaringer. Der blev spist, grinet og hygget - på tværs af alder, idræt og erfaringer.

De tre konsulenter fra DGI som forestod aftenens program fortalte afslutningsvis at de var meget imponeret af foreningen og deres frivillige - fra de yngste på 11 år til de mest erfarne var der stor deltagelse og aktiv involvering. Især de unges engagement blev rost af DGI, som møder mange frivillige, men opfattede stemningen i Vorbasse KFUM Idræt som noget helt særlig. Der blev opfordret til at værne om det og fortsætte det gode arbejde med at de erfarne frivillige formår at få dannet gode unge frivillige, som alle sammen skaber foreningens fremtid.

De unge siger blandt andet dette om aftenens arrangement: Godt at det ikke bare var teori, og det var sjovt med de hemmelige venner (Ditte 12 år), Det var sjovt, og man lagde slet ikke mærke til at vi var der i 4 timer (Freja 13 år), Det var et godt foredrag, man blev ikke træt af det, og så var det godt at lave nogle små aktiviteter (Mathilde 13 år), Et fedt arrangement, hvor jeg fik en del ny læring, og fedt at vi skulle lave cases (Emil 14 år).

Et medlem af Ledergruppen, Dianna Vejgaard, siger: "Det var en rigtig god aften som fyldte mig med skøn energi. I øvrigt en energi, som jeg ofte møder omkring de frivillige i hallen, svømmehallen eller på løbestien. Desuden vil vi gerne benytte lejligheden til at takke stort til alle vores frivillige, som er med at skabe aktiviteterne hver eneste uge, hvert eneste år, igen og igen for masser af glade børn, unge og voksne fra Vorbasse og omegn. TAK."

Nu kan du "zappe" din idræt

Vi ønsker at tilbyde fleksibelt idrætstilbud, hvor man ikke er bundet til samme idræt på samme tid hver uge. Det kan være dine arbejdstider er skiftende, det kan være du ønsker at prøve forskellige aktiviteter af eller andet som gør at den traditionelle idræt ikke passer ind i din hverdag.Tilbuddet er henvendt til voksne.

Nu kan du købe adgang til flere hold, hvor imellem du kan skifte rundt, som det passer dig bedst.

Du kan vælge mellem flere slags kontingent:

14 gange (svarer til aktivitet ca. hver anden uge.)              Pris kr. 350,-
28 gange (svarer ca. til en aktivitet i ugen.)                        Pris kr. 700,-
50 gange (svarer næsten til 2 aktiviteter hver uge.)           Pris kr. 1000,-

Du kan frit vælge mellem:

Motionsgymnastik Damer/Herrer om onsdagen
Aqua Fitness om torsdagen
Svømmeundervisning - Få det nu Lært om torsdagen
Motionssvømning om tirsdagen Vandgymnastik om mandagen Håndboldtræning uden kampdeltagelse Damer/Herrer om tirsdagen eller torsdagen
Volley om onsdagen
Løbetræning om tirsdagen
Idræt om Dagen hver onsdag formiddag
Hockey om onsdagen
Badminton om mandagen
Kvinde! Få pulsen op med boldspil om torsdagen
Muligvis kommer flere tilbud til i løbet af sæsonen, hvis der startes passende aktiviteter op.

Du skal ikke melde dig til noget fast hold og du kan frit skifte rundt mellem holdene i løbet af sæsonen.
Du modtager et bevis på kontingent, som skal medbringes og afkrydses af instruktøren hver gang du deltager.

Køb dit cross-idræts-kort nu på www.vorbasse.dk/kfumonline og beviset sendes automatisk til din adresse.
Har du allerede betalt for et almindelig kontingent og ønsker at fortryde dette, så giv endelig besked, og vi sender pengene retur. :)

Der skal være plads til alle i Vorbasse KFUM Idrætsforening - Løb, Svømning, Badminton, Idræt om Dagen, Gymnastik, Volley/Hockey og Håndbold.

På foreningens vegne

Dianna Vejgaard dfv@vorbasse.dk - spørgsmål er velkomne. :)