Vorbasse Marked

Når Vorbasse Marked løber af stablen torsdag, fredag og lørdag i uge 29, så er Vorbasse KFUM Idrætsforening at finde flere steder på markedspladsen. Her foregår forskellige aktiviteter, hvor vi tjener de penge, som resten af året kan gøre vores forening til en meget attraktiv forening, da vores kontingenter kan holdes på en meget lavt niveau.

Snug´n:

Snug´n er vores hyggelige Whiskey og Rom bar hvor der blandt andet også kan købes kaffe, slush ice og fadøl. Her kan man sidde i bløde sofaer og nyde en god sjus, eller en god kop kaffe i godt selskab. Snug´n er vores nyeste aktivitet på markedet, den startede op da Markedstombolaen lukkede. Snug´n styres af 4-5 frivillige med interesse for god rom og whiskey og er bestemt et besøg værd.

Pølseteltet:

Pølseteltet sælger, som navnet antyder, pølser, men også brød, hotdogs, sodavand, fadøl og Slush-ice. Pølseteltet styres af et udvalg på 5 personer. Disse 5 personer søger for alt indkøb og planlægning før og efter markedet. Vagterne i deles ud til de frivillige der spørges og melder til, de kommer så og yder deres hjælp i 4-5 timer sammen med deres venner fra f.eks. svømmeholdet eller gymnastikholdet. Der er altid god stemning i teltet og vores indtryk er at folk hygger sig, mens de sørger for at vi kan holde vores kontingenter nede. Og det er jo dejligt!

Kaffeteltet:

Kaffeteltet ligger i yderspidsen af markedspladsen mod syd, og når man først er travet helt derud, så trænger man til kaffe! Kaffeteltet bestyres af 2 personer i udvalg, og der sælges også andet end kun kaffe i teltet. Der er både ostemadder og kage, og også noget koldt til halsen, hvis vejret er for godt til varm kaffe. Alt arbejdskraft i kaffeteltet er også frivilligt, så hver en indsats belønner sig, når man skal starte til f.eks. Idræt om dagen når sæsonen går i gang igen.

Parkering:

Sidst kan nævnes at vi har en parkeringsplads, som igen styres af frivillige, som sørger for at opsætte pæle og snor, så pladsen kan rumme så mange parkerende, som muligt og dermed forsøge at optimere indtjeningen. Men samtidig skal vi jo også sørge for at alle besøgende på Markedet kan komme til og fra byen, også når de er i bil. Derfor består meget af arbejdet i at dirigere bilerne hurtigt på plads, og selvfølgelig helst på den plads der er tættest på markedspladsen. Der er mange af vores yngre medlemmer der har startet deres karriere som frivillige på vores parkeringsplads. De plejer at være rigtigt gode og til at modtage betaling og uddele markedshæfter, og de synes som regel at det er rigtigt sjovt at få lov at hjælpe til.

Markedsvagter:

Betegnelsen dækker over en masse forskellige vagter, som vi dækker for f.eks. VGF i ølteltet, når de ikke kan finde frivillige nok. Disse vagter afregnes med et fast beløb pr. time, som går direkte i Idrætsforeningens kasse.

VI VIL GERNE SIGE TUSIND TAK TIL ALLE DE FRIVILLIGE HJÆLPERE, SOM HJÆLPER OS MED AT FÅ PUSLESPILLET TIL AT GÅ OP ÅR EFTER ÅR. OGSÅ EN TAK TIL DE PERSONER, SOM BRUGER DERES FRITID PÅ UDVALGENE, SÅ ALT BARE KLAPPER UNDER MARKEDET. KUN DERVED FÅR VI ALLE EN GOD OPLEVELSE.

TAK

To top