Stands! Stop! - tag en dyb indånding og tæl til 10

Stands! Stop! - tag en dyb indånding og tæl til 10

-  før du tænker på at indgå aftale om køb af en varmepumpe.
 
Den arbejdsgruppe, som Lokalrådet har udpeget til at varetage vores interesser i forbindelse med det stærkt ønskede farvel til naturgasfyret er i god kontakt med Billund Kommune og Grindsted Fjernvarmeværk om at forsyne os med fjernvarme.

Betingelsen for at det kan ske er, at alle der i dag bruger over 6000 kubikmeter gas vil indgå aftale, og den forudsætning er stort set i hus. Det betyder, at vi umiddelbart efter sommerferien kan præsentere et tilbud, som det efter vores opfattelse vil være svært at sige nej tak til.

Vi forventer, at tilbuddet vil indeholde et løfte om, at de, der har indgået aftale, vil være sikret varmeforsyning i perioden frem til starttidspunktet, hvis det sker, at deres gasfyr bryder sammen.

Det er arbejdsgruppens overbevisning, at fordelene ved fjernvarmeløsningen langt overstiger det en varmepump kan tilbyde. Det gælder både hvad angår økonomi (lang holdbarhed og godt for husprisen)  og miljø (fravær af støj).

Det er uhyre vigtigt, at vi alle træffer vores beslutning på et oplyst grundlag, og lige nu ved vi ikke helt nok om fjernvarmeløsningen. Men det gør vi, når ferien slutter.
Nu gælder det om at stå sammen, for Fjernvarmeværket forudsætter, at 75% af dem der i dag bruger naturgas, skal indgå aftale.

Vi vender tilbage i august.

Med venlig hilsen,
Arbejdsgruppen for forsyning af Vorbasse med fjernvarme.