Årets Skulderklap i Vorbasse skydes i gang

I mere end 20 år er Årets Skulderklap blevet uddelt til en borger i Vorbasse, som gør noget særligt for byen. Nu er Sparekassen Kronjylland, der står for uddelingen, på udkig efter kandidater for i år:
-    I Vorbasse er der mange frivillige, der yder en stor indsats til gavn for mange i lokalområdet. I Sparekassen Kronjylland vil vi sammen med resten af Vorbasse gerne være med til at give et skulderklap til disse mennesker, da deres indsats har stor betydning for både borgerne og for byens udvikling, fortæller H.C. Christensen, afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Vorbasse.
Udover at sætte fokus på fællesskabet og det frivillige arbejde giver Sparekassen Kronjylland en lille udgave af skulpturen Spiren og en gavecheck på 5000 kroner.  
Sidste år var det Dianna Staarup Vejgaard fra Vorbasse KFUM idræt, der fik Årets Skulderklap for sin store indsats i foreningen. Hun har i mange år bidraget til, at både unge og voksne har kastet sig ud i diverse sportsgrene.
Skulderklappet er ikke blot fra Sparekassen Kronjylland, men fra hele Vorbasse. Udvælgelsen sker på baggrund af indstillingerne og foretages af et udvalg fra Sparekassen Kronjylland. Uddelingen af Årets Skulderklap 2019 finder sted inden årets udgang.
Indstillinger til Årets Skulderklap kan enten sendes på mail til hc@sparkron.dk eller afleveres i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse.Sidste år blev det Dianna Staarup Vejgaard (t.v.), som her ses sammen med H.C. Christensen fra Sparekassen Kronjylland.