Familiespejderne tager laboratoriedragterne på i forårssæsonen 2022

Prøv spejderlivet og science for de mindste.   
    
Familiespejder er lege, aktiviteter og oplevelser for familier med børn i alderen 2 år til 0. klasse. Sammen med andre børn og forældre tænder vi bål, kigger på dyr og meget andet.  
 
I forårssæsonen 2022 fordyber os mærket "Science Pirater", der er udviklet i samarbejde mellem de danske spejderkorps og Eksperimentarium. Mærket handler om at bruge sin nysgerrighed til at udforske naturen på en naturvidenskabelig måde i børnehøjde. Så kom i højt humør, når vi skal måle, veje, smage, farve, bygge og meget mere i naturvidenskabens tegn.
 
Der er plads til alle, og både tid til at deltage i fællesaktiviteter, eller gå egne veje, hvis man heller vil dette.  Så kom og vær med – både forældre, bedsteforældre, søskende og andre voksne er velkomne.      
 
Vi mødes hver lørdag i lige uger. Vi anbefaler, at man medbringer madpakker.   
 
Man forpligter sig ikke til at møde hver gang, da vi selvfølgelig har forståelse for, at man som familie tit har travle weekender. I er også altid velkomne til at komme et par gange og prøve, om familiespejder er noget for jer.  Se programmet blandt opslaget billeder.
   
Det koster 75 kr. pr. barn i alderen 2 år – 0. klasse for resten af sæsonen frem til sommerferien. Tilmelding foregår på: https://vorbassespejder.nemtilmeld.dk/52/