Idræt om Dagen

På vegne af udvalget for Idræt om Dagen orienterede Kirsten Nielstrup deltagerne under dagens kaffepause om "rigets tilstand". Kirsten fortalte, at deltagerne har et stabilt fremmøde, idet der er et gennemsnit på 55 hver gang inkl. deltagere i såvel idrætshal som motionscenter inden den fælles kaffepause og sang.

Efter kaffepause har der i 2018 været flg. aktiviteter: svømning, bowls, skumtennis, badminton og ringo. Hvis der er andre ønsker til aktiviteter, opfordres deltagerne til at foreslå det. Afdelingen råder bl.a. også over to sæt bobspil.

I marts deltog Idræt om Dagen i gymnastikopvisningen og der er blevet spurgt om Idræt om Dagen vil være med i år igen. DGI's seniorudvalg har været på besøg og introduceret pickleball og curling. Idræt om dagen har haft 6 personer med til bowlsstævne i Vejen.

Udvalget for Idræt om Dagen takkede for deltagernes hjælpsomhed med oprydning efter kaffen, hjælp ved bierfesten og Vorbasse Marked. Der vil igen blive brug for hjælp ved Vorbasse Marked, idet tiderne, hvor kræmmerne kan købe sig et bad udvides.

Tak til Alice og Ruth med klaverspil og sang. Sidst i 2019 har Idræt om Dagen 20 års jubilæum. Det var Lilian og Peter Dollerup, som startede Idræt om Dagen og jubilæet skal fejres senere på året.

Visionerne for fremtiden vil stadigvæk være, at det skal være udbytterigt at komme til Idræt om Dagen og få alle muskler i kroppen rørt - ikke mindst lattermusklerne.

Når Idræt om Dagen slutter tager gåturene over. I 2018 blev det til 11 gåture. Gåturene har deres eget lille udvalg og er i gang med planlægningen af sommerens ture.

Idræt om Dagen har haft indtægter fra deltagerne (25 kr. pr. gang inkl. kaffe og ½ rundstykke) og indtjening ved bierfest og marked (kræmmerbad), i alt 19.698 kr. og udgifter for 19.080,38.

Ved gåturene betales 10 kr. pr. gang inkl. kaffe og kage og her er indtægter og udgifter også lige store.