Menighedsrådsvalg 2016

Formand for menighedsrådet Skjoldbjerg-Vorbasse Lone Kirckhoff Hansen bød velkommen til orienteringsmødet om menighedsrådets arbejde og det forestående valg. Det nye menighedsråd skal tiltræde den 1. søndag i advent. Lone fortalte om de opgaver, det nuværende menighedsråd har arbejdet med lige fra byggeri af sognehus til planlægning af aktiviteter i kirken og sognehuset. Menighedsrådet er budgetansvarlig og arbejdsgiver for ansatte ved kirken, undtagen præsten. Rådet skal sørge for, at de bygninger, der hører under kirken og at kirkegården bliver vedligeholdt. Også de kommende opgaver orienterede Lone om. Her kom hun ind på, at der helst skal inddrages flere frivillige i det kirkelige arbejde, at man skal overveje byggeri af en ny præstegård, en renovering af orglet, etablere et børnekor og arbejde med en ny hjemmeside.

Mødet fortsatte som et opstillingsmøde til en fællesliste til menighedsrådsvalget.  Opstillingsmødet blev ledet af Karsten Knudsen.
Vorbasse kirkesogn skal opstille 6 personer til det fælles menighedsråd og Skjoldbjerg 3. På fælleslisten for Vorbasse blev opstillet:1)  Erling Jensen, 2) Jens Dalgaard,3)  Lisbeth Hoff Jensen, 4) Jytte Pedersen, 5) Karin Saugmann, 6) Peter Borg. Nr. 1, 3 og 5 på listen repræsenterer indre mission og KFUM & KFUK Nr. 2, 4 og 6 repræsenterer grundtvigianerne. Herudover er der opstillet 4 personlige suppleanter. Gert Thomsen og Karin Hansen for indre mission og KFUM & KFUK og Bettina Sørensen og Minna Kristensen for grundtvigianerne.
Skjoldbjerg har indtil videre opstillet Birgit Thomsen, men forventer at der bliver fundet to personer mere fra Skjoldbjerg.
Der kan indleveres yderligere lister til menighedsrådsvalget frem til den 27. september kl. 19.
Hvis der ikke indleveres yderligere lister, vil de opstillede være valgt ved fredsvalg.

Til slut var der flere som takkede de menighedsrådsmedlemmer, der nu snart er forhenværende for deres arbejde og for samarbejdet i menighedsrådet: Carsten Holmgaard, Ingrid Beck, Sonja Madsen, Michael Madsen og Lone Kirckhoff Hansen.