Saml selv vilde urter og svampe til en vild frokost i naturen.

Der er så meget vild mad derude. Det skal vi lære at bruge i vores mad og jeg kan lære dig det.  På denne tur vil jeg guide dig i, hvad der kan spises og bruges som krydderi i din madlavning. Vi går i området i ca. 2 timer og samler ind til en middag.
Vi bevæger os rundt og samler svampe og urter og jeg vil vejlede jer om hvad man kan spise. Jeg har års  erfaring med at formidle vild mad, jeg har være med Wildfooding (Thomas Laursen) på en del turer efterhånden og der har jeg lært meget og selv udviklet mit eget vilde køkken, er uddannet kok, og bruger så mange vilde urter, som jeg kan i mit køkken, jo mere vild mad jeg kan få ind i min jo bedre.

De vilde urter og svampe vi finder på turen, tager vi med tilbage til det vilde køkken, hvor I skal være med til at lave en vild middag til os alle sammen, vil også have lidt købt med, og lidt hengemte vilde ting.
Hvis vejret ikke helt er med os vil vi kunne gå i ly under bål hytten ved Gyttegård shelterplads, hvor vi kan nyde vores middag ved langbordene.

Pris for turen inkl. frokost kr. 150 kr. pr. voksen og 75 kr. for børn.
Turen vil foregå lørdag d. 10. oktober kl. 10.00 fra parkeringspladsen på Gyttegård Golfklub
Medbring kurv el. pose, lille kniv eller saks. Påklædning efter vejret.
Max 30.  deltagere, der holder Corona-afstand.
Der kan købes billetter på
https://madbillet.dk/show/event/saml-selv-vilde-urter-og-svampe-til-en-vild-frokost-i-naturen-med-bjarkes-vilde-mad