Velkommen på Sønderhedevej 24.

Line Hansen og Troels Kjeldsen bydes velkommen på Sønderhedevej 24 med en velkomstkurv. Stedet er det tidligere Rønhøjgård Fiskeri. De havde hørt, at det var til salg, og første gang de var ude at se det, var de slet ikke i tvivl. Det er præcis det, de søgte. Ud over boligen er der et maskinhus, ca. 10 ha. som ligger langs Holme Å, samt flere søer. Men det vigtigste for Line og Troels er, at boligen ligger ude midt i naturen, hvor de dagligt ser rådyr, krondyr, dådyr og ofte harer og fasaner m. fl. De er desuden glade for den ro, der er ude på Sønderheden.
Inden de flyttede hertil, boede de i Ravning, som ligger nær Bredsten. Her har Line i 8 år været driftleder på en stor svine-besætning, så hun er uddannet landmand. Uddannelsen tog hun på Bygholm Landbrugsskole. Det var også her, hun tog en overbygning på den almindelige landbrugsuddannelse, så Line er uddannet agrarøkonom. Hun har stadig tilknytning til Bygholm, da hun ofte er censor, når der er eksamen på Landbrugsskolen.
I forbindelse med flytningen hertil, sagde Line sit job op og startede som selvstændig. Firmaet hedder Rønhøjgård Multiservice. Hun tilbyder hjælp inden for landbrug, rengøring m. m. og indtil nu, har hun haft rigeligt med opgaver.
Hendes store interesse er heste. For tiden har hun 2 islandske heste, som går og græsser nær huset. De dage, hvor Line har tid, ridder hun en tur på hestene.
Troels er uddannet automekaniker. De sidste 15 år har han arbejdet hos Bøge`s Bilservice og Bådservice i Lunderskov. Her er omkring 20 ansatte. Hans arbejdsopgaver er inden for det elektroniske – fejlfinding, motorstyring, testning m. m. Det kræver ofte et kursus for at følge med i udviklingen.
Hans hobby er gamle motorcykler og amerikaner-biler. Derfor er han med i en klub, hvor der arbejdes, skrues og pudses på amerikaner-biler, og ofte kører de på en lille tur i dem.
Line og Troels lægger vægt på at gøre så mange ting sammen som muligt – indkøb, madlavning og rengøring. Dog nævner Troels, at Line er bedst til at tørre støv af, så det får hun lov til.
Man kan også sige, at de begge har en hobby med hestekræfter – Line kan bedst lide de islandske, medens Troels foretrækker de amerikanske.
De takkede mange gange for den flotte velkomstkurv.
Tekst og billede: Jens Chr. Jensen.