Velkomstkurv til Rikke og Ernst i Skjoldbjerg

Velkommen på Grønnegade 8 a i Skjoldbjerg til Ernst og Rikke Brandt. Rikke købte huset her for et års tid siden. Hun ville bo tæt på Billund, og så er der her gå-afstand til skov og hede. Netop det Rikke søgte, da hun er et udpræget naturmenneske.
Ernst går i 5. klasse på Billundskolen. Han går til håndbold, og så er han vild med e-sport.
Rikke er født i Odense, vokset op i Sverige, og haft sin ungdom i Århus. Det var nødvendig at flytte rundt, da hendes far er læge og mor er sygeplejerske. Disse flyt var i forhold til faderens erhvervskarriere.
Som voksen har Rikke boet 8 år i Ringive. Det var sammen med Ernst`s  far. De havde en gård, hvortil der var en del jord. Sammen havde de 42 islandske avls-heste. Desuden havde de begge fuldtidsjobs. Heste er netop den fritidsinteresse, som optager Rikke fuldt ud. Det startede ved hendes konfirmation, hvor hun fik en islandsk hest i gave. Herefter blev interessen for heste større og større. Hun er således uddannet instruktør i ridning, hun er uddannet dommer ved ridestævner, og Rikke har selv deltaget i DM i ridning. Alt sammen med islandske heste. Og hvorfor så lige denne race? Fordi det er en lille stærk naturhest, der er utrættelig. Desuden har den 2 ”ekstra” gangarter – tølt og pas! 
Rikke tog 9 heste med sig til Skjoldbjerg. De går i en indhegning tæt ved huset, så hun er ude ved sine heste flere gange om dagen.
Rikke har job ved Sundolitt, som er en fabrik, der ligger lidt uden for Billund. Her fremstilles der isoleringsmateriale og emballage. Der er ansat ca. 50 personer. Rikke arbejder med kundeservice og så er hun logistikleder.
Der er mange hilsener og tak fra Rikke til Lokalrådet og Erhvervsforeningen for den flotte velkomstkurv.

Tekst og billede:  Jens Chr. Jensen.